Πολλοί από τους ακολούθους του Lil Nas X χαρακτήρισαν «αναίσθητο» το αστείο του, επισημαίνοντας τις επιθέσεις που δέχεται η τρανς κοινότητα.

Αν και ο Lil Nas X είναι γνωστός για την κωμική συμπεριφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραδέχτηκε ότι το παρατράβηξε με ένα πρόσφατο αστείο του.

Σε ένα tweet που ανάρτησε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, ο Lil Nas X ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα των τρανσέξουαλ αφού προηγουμένως είχε αστειευτεί ότι είχε κάνει μετάβαση φύλου.

«Ζητώ συγγνώμη από την τρανς κοινότητα, σίγουρα χειρίστηκα αυτή την κατάσταση με θυμό αντί να σκεφτώ γιατί δεν ήταν ωραίο. Στέλνω πολλή αγάπη σε εσάς παιδιά. συγγνώμη», έγραψε.

Διαφήμιση

Ο Lil Nas X απάντησε με αυτή τη συγγνώμη στην κριτική για ένα tweet όπου ο ράπερ δημοσίευσε τη φωτογραφία μίας γυναίκας που έφερνε μία ελαφρά ομοιότητα με εκείνον και στη λεζάντα της ανάρτησης, ο ράπερ φάνηκε να ισχυρίζεται ότι είχε κάνει αλλαγή φύλλου, γράφοντας: «Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής».

Πολλοί από τους ακολούθους του Lil Nas X έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ανάρτησή του ως αναίσθητη απέναντι σε μία κοινότητα που δέχεται επίθεση από τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς αυτή τη στιγμή είναι σε ισχύ πάνω από 400 νομοσχέδια κατά των τρανς.

Ενώ ο Lil Nas X ζήτησε επίσημα συγγνώμη, υπήρξαν οι χρήστες του Twitter που σχολίασαν ότι η συγγνώμη του ήταν «ψεύτικη όσο δεν πάει» και ανέφεραν ότι έπρεπε να εκφράσει την υποστήριξή του προς την τρανς κοινότητα με «υλικούς τρόπους» που περιλαμβάνουν τα χρήματα και το να μοιραστεί την πλατφόρμα του για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Lil Nas X παρευρέθηκε στην επίδειξη του οίκου μόδας Versace στο Δυτικό Χόλιγουντ, όπου ο φωτογραφικός τον συνέλαβε ανάμεσα στον Elton John και τη Miley Cyrus.

Ο ράπερ ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία στην οποία έπαιρνε μία μεγάλη αγκαλιά από την Donatella Versace και μία φωτογραφία όπου πόζαρε μαζί με την Dua Lipa.

Εκτός από το σαρκαστικά τελευταία tweets του, ο Lil Nas X ισχυρίστηκε τον Φεβρουάριο ότι το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Montero» του 2021 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι κυρίως σχεδιασμός τώρα. Θα μπορούσα εύκολα να κυκλοφορήσω απλώς μουσική, αλλά πρέπει να χτίσω στιγμές. Πρέπει να πάω πιο μακριά από πριν!», έγραψε για το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του.

Πηγή Άρθρου

Share.