Όσα είπε μέσα από τα Instagram stories που δημοσίευσε.

Ξαφνικά φαίνεται πως έληξε η φιλία ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Βρισηίδα Ανδριώτου, μια φιλία που γεννήθηκε πριν μερικούς μήνες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, όταν και οι δυο πήραν μέρος στο περσινό Survivor.

Τα δυο κορίτσια κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι ήρθαν πολύ κοντά και η μία πάντα στήριζε την άλλη. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή είχαν βρεθεί και οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε ζητήσει από το κοινό να στηρίξει με την ψήφο του την φίλη και συμπαίκτριά της, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη συγκίνηση και των δυο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ δεν δίστασε να το παραδεχτεί και στους διαδικτυακούς της φίλους στο μέσω stories στο Instagram.

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια. Τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί κάπως από τα social media. Δεν σας μιλάω πολύ. Γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω και πάρα πολύ όρεξη. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είτε στον κόσμο, είτε στη ζωή μου, ή στον καθένα μας είναι λογικό».

«Και σε εσάς είναι λογικό. Πολλά κορίτσια περιμένετε από εμένα να σας ανεβάσω τη διάθεση. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει. Είναι λογικό να πέσουμε. Επιβάλλεται να σηκωθούμε. Εγώ προσπαθώ εδώ και έναν μήνα. Είναι λίγο δύσκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πηγή

Πηγή Άρθρου

Share.