Η Ελευθερία Ρήγου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δυστυχές γεγονός και έγραψε κάποια ουσιαστικά λόγια για την πολυαγαπημένη της μητέρα που έφυγε από τη ζωή.

Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Ρήγου που έχασε την μητέρα της, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

«Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον θάνατο της μητέρας της.

Ακολουθεί ολόκληρη η συγκινητική ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού.

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή. Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν και έκαναν τα πάντα γι’αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μεγάλωσε τα εγγόνια της και είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφ’ ενός δεν έχει φύγει (κι ούτε πρόκειται), έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση.

Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου.

Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», έγραψε η Ελευθερία Ρήγου.

Πηγή Άρθρου

Share.