Η Ιωάννα Τούνη, με νέα της ανάρτηση, μίλησε για την μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε και την εμπειρία της στο μοναστήρι, στο οποίο πήγε το μωράκι της για να πάρει την ευχή, από την στιγμή που έγινε 40 ημερών.

Tις τελευταίες μέρες, το θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα, αλλά και το μυαλό όλων μας, είναι το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 και στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, ανάμεσά τους κυρίως νέα παιδιά και φοιτητές.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι πώς ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες, βίντεο αλλά και stories από την καθημερινότητά της και πλέον μαζί με το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτές τις μέρες, η νέα μανούλα είχε αποτραβηχτεί λίγο από τα social media, μιας και με τη σειρά της είχε επηρεαστεί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο και είπε χαρακτηριστικά πώς δεν έχει να δηλώσει κάτι για το τραγικό συμβάν, μιας και νιώθει παγωμένη μέσα της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.