Οι δυο τους έχουν αποκτήσει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν, μέσα από τα υπέροχα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν κατά καιρούς.

Η Ιωάννα Τούνη, από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της, δεν μπορούσε να πιστέψει στα θαύμα που της συνέβαινε, ενώ πλέον ο μικρούλης της, τον οποίο φωνάζει χαϊδευτικά “Νουνίτο”, της έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς εκείνον. Μαμά και γιος είναι πλέον αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι, μιας και ο μπέμπης δεν μπορεί με τίποτα μακριά από την αγκαλιά της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κολλητή φίλη της Ιωάννας και του Δημήτρη, ήταν από τις πρώτες που έμαθε για την εγκυμοσύνη της φίλης της και η αλήθεια είναι πώς είχαμε δει τις δυο γυναίκες να κλαίνε από συγκίνηση, όταν κατάλαβαν ότι ένα μωράκι θα έρθει στον κόσμο. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα (4-3) το πρωί πήγε μαζί με την Ιωάννα σε μοναστήρι, ώστε να πάρει ο μικρός Νουνίτο την ευχή και η κοπέλα δημοσίευσε ένα βίντεο με την Ιωάννα και τον μπέμπη της να μπαίνουν στο μοναστήρι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: “Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή”

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Πηγή Άρθρου

Share.