«Ήμουν πολύ πιο αδύνατη και πήρα κάποια κιλά, αυτό είναι συνηθισμένο».

Η Bebe Rexha αποκάλυψε ότι πήρε 13 κιλά επειδή πάσχει από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των θαυμαστών της για την αλλαγή του σώματός της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε την Πέμπτη στην εκπομπή «The Jennifer Hudson Show», όπου μίλησε για τη θετικότητα του σώματος και το πρόσφατο πρόβλημα υγείας στο οποίο οφείλεται η αύξηση του βάρους της.

«Πήγα στο γιατρό πέρυσι – και πολλές γυναίκες το έχουν στην πραγματικότητα αυτό και δεν το γνωρίζουν – αλλά μου διέγνωσαν σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών», είπε.

Διαφήμιση

Η Bebe Rexha επισήμανε ότι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι «ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες παίρνουν βάρος και είναι παχύσαρκες».

«Κυριολεκτικά πήρα πολύ γρήγορα περίπου 13 κιλά, ίσως και λίγο παραπάνω. Αλλά πρέπει να είμαστε θετικοί και να δείχνουμε αγάπη στους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Η Bebe Rexha σχολίασε επίσης τις σκληρές αντιδράσεις που συνάντησε στο διαδίκτυο σχετικά με την αύξηση του βάρους της.

Τον περασμένο μήνα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής καταφέρθηκε εναντίον των χρηστών του TikTok επειδή σχολίαζαν αρνητικά το βάρος της, με το οποίο «πάντα πάλευε».

Ενώ αναγνώρισε ότι η αρνητικότητα είναι ένα φαινόμενο που συνοδεύει μερικές φορές την παρουσία της στα φώτα της δημοσιότητας, η Bebe Rexha θα ήθελε ο κόσμος να σταματήσει να δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο σώμα της.

«Ήμουν πολύ πιο αδύνατη και πήρα κάποια κιλά – αυτό είναι συνηθισμένο. Δεν είμαι θυμωμένη με αυτό γιατί ισχύει, αλλά όταν βλέπεις τέτοια πράγματα, σε επηρεάζει», παραδέχθηκε.

«Δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος, τι περνάει στη ζωή του, οπότε είναι κάπως δύσκολο. Αλλά είμαστε στο 2023, νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε για το βάρος των ανθρώπων», συνέχισε.

«Μου αρέσει να τρώω», πρόσθεσε η Bebe Rexha, αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού, ενώ η Jennifer Hudson σχολίασε: «Δεν είναι κακό αυτό!».

Σε μία άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή της Gayle King στο SiriusXM, η Bebe Rexha είπε για το ίδιο θέμα: «Σίγουρα παλεύω με το βάρος μου, και παλεύω με την εμφάνιση μου, και ήταν δύσκολο για εμένα. Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, και πολλές γυναίκες το έχουν».

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών εμφανίζεται σε νέες γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και στα συμπτώματά του περιλαμβάνονται η αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά και ακανόνιστοι κύκλοι περιόδου, υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα και υπογονιμότητα.

Πηγή Άρθρου

Share.