Ένα τραγούδι για όλους εκείνους που κάποια στιγμή στη ζωή τους έφτασαν στο δικό τους «Νησί».

Η αγαπημένη Μαργαρίτα Ζορμπαλά ερμηνεύει «Το Νησί», ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Απόστολου Ρίζου.

Το τραγούδι έρχεται ως συνέχεια της γνωριμίας και συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών στις παραστάσεις – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο και είναι μια μπαλάντα που γράφτηκε ειδικά για τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

«Στα ταξίδια που κάναμε για τις παραστάσεις μας είχα το χρόνο να γνωρίσω την ίδια και τους κοντινούς της, όμορφους ανθρώπους», λέει ο Απόστολος Ρίζος.

Διαφήμιση

«Μου είπε κάποια στιγμή ότι θα ήθελε να της γράψω ένα τραγούδι. Κολακεύτηκα αλλά και αγχώθηκα. Τι θα μπορούσα να γράψω για αυτή τη φωνή που έχει τραγουδήσει τους μεγάλους μας δημιουργούς; Ενστικτωδώς οδηγήθηκα σε κάτι που νιώθω πως είναι η ίδια», περιγράφει.

«Το Νησί» είναι ένα τραγούδι για όλους εκείνους, που κάποια στιγμή στη ζωή τους, ένιωσαν πως έχουν φτάσει στο δικό τους λιμάνι – και συνεχίζουν να ονειρεύονται και να ερωτεύονται.

H αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά λέει για αυτή τη συνεργασία:

«“Το Νησί” το άκουσα. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Το τραγούδησα και το αγάπησα ακόμα πιο πολύ! Εύχομαι σε όλους σας να βρείτε σε αυτό το πολύχρωμο ταξίδι της ζωής το δικό σας όμορφο νησί! Απόστολε σ’ ευχαριστώ».

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε ζωντανά στο στούντιο Odeon με ηχολήπτη τον Ηλία Λάκκα. Στο πιάνο ήταν ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, στο κοντραμπάσο ο Θοδωρής Κουέλης και ο Απόστολος Ρίζος στην ηλεκτρική κιθάρα. Την παραγωγή ανέλαβε ο Απόστολος Ρίζος.

Το video clip που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού «Το Νησί» είναι μία δημιουργία του Αριστοτέλη Παπακωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Πηγή Άρθρου

Share.