Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα roadtrip στη Ρουμανία με τη μηχανή έχοντας παρέα και το ζευγάρι Ηλία Βρεττό με την Αναστασία Δεληγιάννη.

Η ίδια η Λελέ έκανε γνωστή την είδηση δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στο εν λόγω βίντεο τη βλέπουμε να συνομιλεί με την αστυνομία από τα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα με τον Στέλιο Ρόκκο.

«Μου έκλεψαν την τσάντα μου …. Χρήματα -κάρτες -ταυτότητες -διπλώματα ΟΛΑ», έγραψε η Λελέ Γκόφα.

Η δε Αναστασία Δεληγιάννη, ακούγεται να λέει: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη την βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία τι έχεις να πει για αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».

Δείτε παρακάτω την περιπέτεια που είχε στο ταξίδι της στη Ρουμανία:

Να σας θυμίσουμε ότι η Κάτια Ζυγούλη είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της και ο Σάκης Ρουβάς με τη βοήθεια του Στέλιου Ρόκκου και της Λελέ Γκόφα διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη στη Λήμνο που έκαναν τις διακοπές τους.

«Οσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν…» αφιέρωσε ο Σάκης Ρουβάς στη γυναίκα της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη την ημέρα των γενεθλίων της τα οποία γιόρτασαν στη Λήμνο, όπου βρέθηκαν φιλοξενούμενοι του Στέλιου Ρόκκου και της συζύγου του Ελένης (Λελέ) Γκόφα

Πηγή Άρθρου

Share.