Δόθηκε στην δημοσιότητα από το ΑΜC το νέο γεμάτο μυστήριο teaser για την spin-off σειρά «The Walking Dead: Daryl Dixon» με τον Νόρμαν Ρίντους (Norman Reedus) να ξεκινά ένα νέο ταξίδι γεμάτο προκλήσεις στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς ο νέος κύκλος ακολουθεί το «ταξίδι του σε μία διαλυμένη αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι όμως οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδια του».

Η σειρά είναι βασισμένη στο franchise «The Walking Dead» των Ρόμπερτ Κίρκμαν (Robert Kirman), Τόνι Μουρ (Tony Moore) και Τσάρλι ‘Αντλαρντ (Charlie Adlard). Στα νέα επεισόδια πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Κλεμένς Ποεσί (Clémence Poésy), ‘Ανταμ Ναγκάιτις (Adam Nagaitis), Αν Σαριέ (Anne Charrier), Έρικ Εμπουανί (Eriq Ebouaney), Λάικα Μπλανκ Φράνκαρντ (Laika Blanc Francard) και Ρομά Λέβι (Romain Levi).

Όπως αναφέρει η Daily Mail o νέος κύκλος των έξι επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “A Strange New World | The Walking Dead: Daryl Dixon Official Teaser”, The Walking Dead, via YouTube

Πηγή Άρθρου

Share.