Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για τη μητρότητα. 

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά για και το άγχος που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα.

«Δεν ήθελα ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδιά. Θα σου πω πως δεν ήθελα τεράστιες ευθύνες στη ζωή μου. Είναι τόσο απλό. Είμαι ευθυνόφοβος άνθρωπος και πόσο μάλλον τα παιδιά που είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά, ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και κάναμε την παράσταση “Ιδιωτικές ζωές”. Γυρίζω στην Αθήνα και είμαι ήδη δύο μηνών έγκυος στον γιο μου και έπαθα τεράστιο σοκ. Με το που το έμαθε ο Τάσος, οργάνωσε κατευθείαν αυτοσχέδιο πάρτι στην Κυψέλη και στο σπίτι που μέναμε με dj. Ήταν όλοι μες στην τρελή χαρά και εγώ είχα πάθει τεράστιο σοκ.

Σοκ ότι “τελείωσε, αλλάζει η ζωή μου”. Ήθελα καιρό να μπω στο ότι θα συμβεί αυτό. Αν έλεγα στον Τάσο να κάνουμε και πέντε παιδιά, θα έλεγε ναι. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην οικογένεια», εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα στην Τζένη Θεωνά.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Πηγή Άρθρου

Share.