Ο Boy George ήταν στο προσκεφάλι της μητέρας του όταν έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα του Boy George, Dinah O’Dowd, πέθανε σε ηλικία 84 ετών.

Ο 61χρονος pop star, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι George Alan O’Dowd, δήλωσε «συντετριμμένος» από τον θάνατο της μητέρας του, επιβεβαιώνοντας τη δυσάρεστη είδηση μέσω του ατζέντη του, αλλά σημείωσε ότι ο ίδιος και όλη η οικογένειά του ήταν δίπλα της.

Χωρίς να αποκαλύψει την αιτία του θανάτου, ο μάνατζερ του Boy George ανέφερε σε δήλωσή του προς τη MailOnline: «Είμαι πολύ λυπημένος που επιβεβαιώνω την είδηση του θανάτου της αγαπημένης μητέρας του Boy George, Dinah. Ο George είναι συντετριμμένος, όπως και όλη η οικογένεια».

Διαφήμιση

«Ήταν όλοι δίπλα στο κρεβάτι της όταν πέθανε και ο George της κρατούσε το χέρι. Θέλει να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για το τεράστιο κύμα αγάπης και υποστήριξης που δέχεται και ενώ δεν μπορεί να ανταποκριθεί νιώθει ευγνωμοσύνη και τα μηνύματα βοηθούν», συνέχισε.

«Ο George και η οικογένειά του θα ήθελαν ευγενικά τώρα να ζητήσουν λίγη ιδιωτικότητα για να μπορέσουν να θρηνήσουν και να συμβιβαστούν με τη σπαρακτική απώλεια», ανέφερε.

Ο Boy George έλαβε μηνύματα παρηγοριάς από άλλους διάσημους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον DJ Fat Tony να περιγράφει την Dinah, η οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως νοικοκυρά μεγαλώνοντας τον George και τα πέντε αδέλφια του, ως  μία «καταπληκτική γυναίκα».

«Ο Θεός να σε ευλογεί, καταπληκτική γυναίκα Dinah…. Η καρδιά μου συμπάσχει με τον Boy George και όλη την οικογένεια O’Dowd. Τι απίστευτη, όμορφη και δυνατή γυναίκα. Θα μας λείψεις», έγραψε.

Το 2020, ο Boy George είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα του είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με «προβλήματα στην καρδιά ή στους πνεύμονες», μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έξαρση της πανδημίας COVID-19, αλλά δήλωσε την ανακούφισή του που χρειάστηκε να περάσει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει στο σπίτι της.

«Η μητέρα μου είναι καλά, επέστρεψε στο σπίτι της τώρα. Ήταν στο νοσοκομείο για δύο ημέρες, ευτυχώς δεν σχετιζόταν με τον κορονοϊό, οπότε αυτό είναι καλό», ανέφερε τότε ο τραγουδιστής των Culture Club.

«Και δεν ήταν αυτό που αρχικά πιστεύαμε, οπότε τα πάντα σχετικά με αυτό ήταν απλά να την πάμε σπίτι από το νοσοκομείο, επειδή προφανώς με όλα όσα συμβαίνουν, η μητέρα μου είναι 82 ετών, οπότε δεν είναι το καλύτερο μέρος στο οποίο θα μπορούσε να βρίσκεται», εξήγησε.

Ο πατέρας του Boy George, Jeremiah, πέθανε το 2003 σε ηλικία 72 ετών.

Πηγή Άρθρου

Share.