Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν, έπειτα από ένα περιστατικό που είχε περιγράψει από τη γέννηση του παιδιού της.

Η Σύλβια Δεληκούρα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν, όταν σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ένα περιστατικό από τη γέννηση του παιδιού της με χιουμοριστική διάθεση.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου και είπε αρχικά:

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου».

«Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό» περιέγραψε στην πορεία.

«Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος. Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», τόνισε τέλος.

Πηγή Άρθρου

Share.