Όσα είπε για την αγαπημένη του Τζέσυ.

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή στα 67 της χρόνια, το καλοκαίρι του 2018 από όγκο στον εγκέφαλο.

Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα, με τον οποίο είχαν αρχικά επί 10 χρόνια φιλική σχέση, η οποία κατέληξε σε έναν γάμο, ένα παιδί κι ένα διαζύγιο.

Οι δυο τους έμειναν στη συνέχεια δυο πολύ καλοί φίλοι, ενώ ο ηθοποιός μιλάει σε όλες του της συνεντεύξεις με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνη. Αυτό έκανε και στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώην συζύγου του, στον γιο που απέκτησαν και στο εγγόνι που τους χάρισε.

Η Τζέσυ Παπουτσή σημάδεψε τη ζωή σας, σας χάρισε τον γιο σας.

Φυσικά ήταν η πρώτη μου σύζυγος, έχω μαζί της το καμάρι μου, τον γιο μου. Η Τζέσυ ήταν ένας άνθρωπος γλυκύτατος, με γέλιο και αγάπη για όλον τον κόσμο. Ήταν τόσο πολύ άδικο που έφυγε τόσο γρήγορα από αυτή τη ζωή, γιατί είχε να προσφέρει πολλά.

Δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια με το πέρασμα του χρόνου, έτσι δεν είναι;

Η απώλεια ενός ανθρώπου από τη ζωή, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία, είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Τις τελευταίες της στιγμές φοβόταν, γιατί εμείς τη θυμόμαστε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την ασθένεια της;

Πάντα το αντιμετώπιζε με αισιοδοξία όλο αυτό το μαρτύριο και πίστευε πως θα βγει νικήτρια. Δυστυχώς από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή, οπότε δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της.

Φαντάζομαι, ότι αυτό που θα την πίκραινε είναι ότι δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της.

Αυτό ναι. Δυστυχώς η νύφη μου τότε ήταν έξι μηνών έγκυος. Το μόνο παρήγορο είναι ότι με το που έφυγε η Τζέσυ γεννήθηκε η Τζεσούλα. Και μόνο το όνομα της που λες σου έρχεται στο μυαλό η εικόνα και η πληθωρικότητα της.

Πηγή

Πηγή Άρθρου

Share.