Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ (David Harbour) δεν θέλει η καριέρα του να συνδεθεί απόλυτα με το «Stranger Things». Ο ηθοποιός είπε πρόσφατα στο Insider ότι όταν ανέλαβε τον ρόλο του αρχηγού της αστυνομίας Τζιμ Χόπερ, τον οποίο υποδύεται στη σειρά, τον είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο αυτόν, λόγω της άνευ προηγουμένου επιτυχίας της σειράς.

«Τον πρώτο χρόνο του “Stranger Things”, θυμάμαι ότι είχα μια συζήτηση με μια δημοσιογράφο και εκείνη είπε: “Ίσως δεν θέλετε να συνδεθείτε τόσο πολύ με τη σειρά”, και της απάντησα: “Γιατί; Λατρεύω αυτή τη σειρά. Λατρεύω τον χαρακτήρα. Αλλά δεν θέλω να είμαι μόνο αυτός ο χαρακτήρας. Δεν θέλω να είμαι μόνο αυτός ο τύπος”».

Και συνέχισε: «Θυμήθηκα όταν έφυγε ο Τζορτζ Κλούνεϊ από τη σειρά “Στην εντατική”. Τώρα τον βλέπουμε απλώς ως ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά υπήρχε μια εποχή που ήταν: “Ο τύπος από την Εντατική που κάνει μια ταινία με τη Νικόλ Κίντμαν…” Το σκέφτομαι πολύ. Είναι μια αστεία θέση στην οποία βρίσκομαι, στην οποία ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν».

Ο Χάρμπορ πρόσθεσε: «Προσπαθώ να ψαχτώ σε μερικά από αυτά, και είναι δύσκολο γιατί δεν θέλεις να στεναχωρήσεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν για αυτό που κάνεις και αγαπάς επίσης. Αλλά ταυτόχρονα, θέλεις να φύγεις από τη φωλιά. Έχω περισσότερα μέσα μου. Έχω διαφορετικά πράγματα μέσα μου και θέλω να το δείτε. Δεν θέλω ο κόσμος να με φωνάζει “Χόπερ” στο δρόμο κάθε πέντε λεπτά για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: David Harbour by Gage Skidmore, via Wiki Commons

Πηγή Άρθρου

Share.