Η παραγωγή του Apple TV+,“Still: A Michael J. Fox Movie”, κέρδισε επτά υποψηφιότητες τις περισσότερες από κάθε άλλη ταινία ή σειρά μη μυθοπλασίας.

Το «Still» ακολουθεί τον Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J. Fox), τον θρυλικό ηθοποιό των ταινιών «Back to the Future» και «Teen Wolf»,καθώς αφηγείται την ιστορία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο υπογραμμίζοντας παράλληλα την αισιόδοξη στάση του απέναντι στη νόσο του Πάρκινσον.

«Είναι υπέροχο, κυρίως επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πoιος πραγματικά είναι ο Μάικλ Τζ. Φοξ», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ (Davis Guggenheim).

«Ήταν τόσο ανοιχτός στην ταινία, τόσο συναισθηματικός, ελεύθερος, ειλικρινής και τόσο αληθινός. Είναι μεγάλο ρίσκο για κάποιον που πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος τον αγκάλιασε. Είμαι τόσο χαρούμενος και κυρίως γι’ αυτόν», πρόσθεσε στο Deadline: Hollywood.

Δήλωσε επίσης πόσο ενθουσιασμένος είναι που μοιράζεται τις υποψηφιότητες των Emmy με τόσους πολλούς συνεργάτες από το «Still».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “STILL: A Michael J. Fox Movie — Official Trailer | Apple TV+”, Apple TV+ via Youtube

Πηγή Άρθρου

Share.