Η Olivia Rodrigo μας δίνει μία μικρή γεύση από το music video του «Vampire».

Οι θαυμαστές της Olivia Rodrigo ανυπομονούν για το νέο single της «Vampire» που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, και για καλή τους τύχη, η pop star μοιράστηκε μία γεύση από τα παρασκήνια του music video του τραγουδιού λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του.

Σε ένα teaser που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η Olivia Rodrigo φαίνεται μέσα από μία οθόνη να είναι ξαπλωμένη στο γρασίδι και να φοράει ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν που θυμίζει αυτό που φοράει στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της «Guts», ενώ ακούγεται ένα εντυπωσιακό απόσπασμα του «Vampire» στο οποίο κυριαρχεί η ηλεκτρική κιθάρα.

Καθώς το τραγούδι δυναμώνει, μία γαλαζοπράσινη ομίχλη στα πρότυπα του «Twilight» κατακλύζει την 20χρονη τραγουδίστρια στην οθόνη.

Διαφήμιση

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την Παρασκευή! Εδώ είναι μία πρώτη ματιά», σχολίασε η Olivia Rodrigo για τα πλάνα από τα παρασκήνια του music video για το «Vampire».

Το «Vampire», η πρώτη κυκλοφορία της Olivia Rodrigo μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ της «Sour» του 2021, θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα ακολουθήσει περίπου δύο μήνες αργότερα το δεύτερο άλμπουμ της «Guts».

Η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε το δεύτερο άλμπουμ της νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας τόσο την ημερομηνία της κυκλοφορίας του (8 Σεπτεμβρίου) όσο και το εξώφυλλό του σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δημιούργησα το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άλμπουμ κατά τη διάρκεια του 19ου έτους μου σε αυτή τη γη», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε λίγο αργότερα.

«Μια χρονιά που, για εμένα, ήταν γεμάτη με πολλή σύγχυση, λάθη, αμηχανία και την παλιά καλή εφηβική αγωνία».

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε το «Vampire» με μία παρόμοια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας το εξώφυλλο του single.

Έκτοτε, φροντίζει να κρατά ενθουσιασμένους τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας σταθερά αποκλειστικές ματιές στο «Vampire», όπως μερικούς από τους στίχους του single και ένα απόσπασμα από τα instrumentals του τραγουδιού.

Πηγή Άρθρου

Share.