Μία σειρά συναυλιακών εκδηλώσεων σε ένα παραθαλάσσιο σημείο ξεχωριστής ομορφιάς στην Ανατολική ακτή της Αττικής, ξεκινά στις 14 Ιουλίου. Εκεί που οι καταπράσινοι κέδροι ακουμπούν στην παραλία και μία όαση πρασίνου προσφέρει δροσιά στους επισκέπτες της.

Ονομάστηκε “Sea U Music Festival” γιατί το «Μουσικές Αφορμές για να ανταμώνουμε δίπλα στην θάλασσα» μας φάνηκε μεγάλο. Aλλά αυτό είναι το νόημα! Αυτό και το ζητούμενο!
Συναυλίες και special events για μικρούς και μεγάλους, σε ένα μεγάλο φάσμα μουσικών δρόμων, με στόχο να ζήσουμε υπέροχες συναυλιακές στιγμές δίπλα στην θάλασσα και να δημιουργήσουμε ακόμα πιο υπέροχες αναμνήσεις…

Ο χώρος 
Το γνωστό και αγαπημένο Divers Beach Café στο Ζούμπερι, στην πιο όμορφη παραλία της Νέας Μάκρης (Τέρμα Αεροπορίας, Μιαούλη 1), ένα all day στέκι με αξιόλογες υποδομές και ποιοτικές προδιαγραφές για άνετη παραμονή και καλό service, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι τα μεσάνυχτα θα μετατρέπεται σε συναυλιακό Venue!
Follow the sounds λοιπόν και απολαύστε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά βράδια, στους ρυθμούς του “Sea U Music Festival”!

Το Πρόγραμμα:
⦁ Πρεμιέρα την Παρασκευή 14/7 με το official αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον “πατέρα” του Ελληνικού Beach Party με τους: Μαρία Κηλαηδόνη, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρο Γραμμένο και Μανώλη Φάμελλο και τίτλο «Σε ευχαριστώ Λουκιανέ…»
⦁ Σάββατο 15/7 “Rap on the Beach” με Μικρό Κλέφτη + Chackie + Ζήνων
⦁ Παρασκευή 21/7 Ο Κώστας Τουρνάς με μία μεγάλη παρέα σε αγαπημένα pop – rock διαχρονικά τραγούδια
⦁ Σάββατο 22/7 Παύλος Παυλίδης + Hotel Alaska
⦁ Σάββατο 29/7 “Rap on the Beach Vol.2” to be announced
⦁ Παρασκευή 4/8 Χρήστος Δάντης
⦁ Σάββατο 5/8 Λεωνίδας Μπαλάφας + Tiny Jackal
⦁ Παρασκευή 11/8 “The never ending Tour” με τους Onirama
⦁ Παρασκευή 18/8 Marina Satti
⦁ Κυριακή 27/8 Season ending party με τους Locomondo
και κάποιες ακόμα συμμετοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα…

Πηγή Άρθρου

Share.