Στο εκατοστό έβδομο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Σασμός», θα δούμε πως η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 107ο επεισόδιο της σεζόν.

Σασμός επεισόδιο 107 – β κύκλος. 

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα προβολής επεισοδίου: Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Στο προηγούμενο άρθρο – επεισόδιο διαβάσαμε πως:

  • Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.
  • Η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη
  • Το γράμμα του Κώστα πέφτει στα χέρια του πλέον ακατάλληλου ανθρώπου και η αντίστροφη μέτρηση για το Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει.

Πηγή Άρθρου

Share.