Στο εκατοστό τεσσαρακοστό έκτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Σασμός», θα δούμε πως η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 146ο επεισόδιο της σεζόν.

Σασμός επεισόδιο 146 – β κύκλος. Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή. Η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά. Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από την Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μαθιό.

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ημέρα προβολής επεισοδίου: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Στο προηγούμενο άρθρο – επεισόδιο διαβάσαμε πως:

  • Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους.
  • Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης θα τα ανατρέψει όλα.
  • Η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.
  • Η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

Πηγή Άρθρου

Share.