Στο εκατοστό τριακοστό ένατο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Σασμός», θα δούμε πως ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 139ο επεισόδιο της σεζόν.

Σασμός επεισόδιο 139 – β κύκλος. Η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη. Η Βασιλική διώχνει το Μαθιό από το σπίτι και του λέει να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί. Ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Θοδώρα παρακινεί τις Άννα και Κατερίνα να κάνουν την επανάσταση τους. Η Αιμιλία πείθει την Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη πηγαίνει και βρίσκει την Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Κατερίνα αναφέρει στον Παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Παύλος λέει στον Αντώνη, ότι αν ισχύει ότι η σφαίρα πήγαινε για την Μαρίνα, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Ημέρα προβολής επεισοδίου: Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Στο προηγούμενο άρθρο – επεισόδιο διαβάσαμε πως:

  • Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη που τον ξαφνιάζει και η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη, να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη.
  • Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια.
  • Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους.
  • Ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.

Πηγή Άρθρου

Share.