Τα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου βλέπουμε αυτές τις μέρες για την αγαπημένη σειρά ΣΑΣΜΟΣ. Δείτε το trailer από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή εκτάκτως και Ακούστε το νέο τραγούδι για τη σειρά με τίτλο «Ρωγμή».

ΣΑΣΜΟΣ – ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – «Ρωγμή»

Μυρτώ Βασιλείου: «Ρωγμή»
Νέο τραγούδι & 
trailer  από τη σειρά «Σασμός»
Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

«Είναι ρωγμή στο στήθος η αγάπη» λέει ο ποιητής. Και στο «Σασμό» κάποιοι από τους  ήρωες έχουν νιώσει αυτή τη «ρωγμή». Σε κάποιους αυτή η «ρωγμή», με τα χρόνια αλλά και της ζωής τα γραμμένα, έχει κλείσει. Σε κάποιους άλλους όμως παραμένει ανοιχτή, μια χαρακιά, η οποία δε λέει να επουλωθεί. Σε αυτή τη «Ρωγμή», που υπάρχει στην καρδιά της της Στέλλας, εξ αιτίας των ατελέσφορων ερώτων της, αναφέρεται το νέο τραγούδι, η «Ρωγμή» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική  Νίκου Τερζή. «Είναι στη ζωή γραμμένο/ ό,τι ψάχνεις θα το βρεις / μια αγκαλιά εδώ, δυο φιλιά εκεί/ στη ρωγμή σου θα κρυφτείς» λένε οι στίχοι.

Η «Ρωγμή», με ερμηνεύτρια την Μυρτώ Βασιλείου , δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το νέο τραγούδι θα ακουστεί στο επεισόδιο 169 του «Σασμού» το οποίο θα προβληθεί εκτάκτως αύριο Κυριακή, 09/07, στις 21:00 από τον Alpha.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο,  ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Αναμνήσεις από το παρελθόν πνίγουν τη Στέλλα, που θα μάθει μία είδηση, η οποία θα την αφήσει άφωνη. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Με τη «Ρωγμή» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο,  «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα «Κερί αναμμένο» με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά του Βασίλη Σκουλά, «Φιλάω σταυρό» με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση, «Ματωμένο δοξάρι» με ερμηνευτή τον Ηλία Παλιουδάκη και «Ανδρική καρδιά» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Δείτε το trailer εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.