Ο Regard προσθέτει ακόμα μία δυναμική συνεργασία στο ενεργητικό του.

Ο Regard κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «No Sleep» με τη συμμετοχή της Ella Henderson.

Το «No Sleep» είναι ένας ιδανικός συνδυασμός από συνθεσάιζερ με trance επιρροές και την αισθαντική φωνή της Ella Henderson που τραγουδάει για την προσπάθεια να ξεπεράσει μία χαμένη αγάπη.

Το disco ρεφρέν που λάμπει είναι μία απόδειξη της έφεσης του Regard να δημιουργεί συναρπαστικά χορευτικά κομμάτια με ακαταμάχητες και πλούσιες μελωδίες.

Διαφήμιση

Ο Regard σχολιάζει: «Ξεκίνησα να δημιουργώ την αρχή αυτού που θα γινόταν το “No Sleep” το περασμένο καλοκαίρι. Ήμουν τόσο απορροφημένος από τη δημιουργία του τραγουδιού, που δεν συνειδητοποίησα ότι μέχρι το τέλος του session μου, είχε ξημερώσει».

«Δούλεψα όλη τη νύχτα πάνω σε αυτό το τραγούδι. Κατά ειρωνικό τρόπο, έγινε το “No Sleep” χάρη στην απίστευτη ερμηνεία της Ella στο τραγούδι», συνεχίζει.

Η Ella Henderson προσθέτει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τον Regard στο “No Sleep”. Είναι πολύ ενδυναμωτικό να τραγουδάω έναν στίχο με τόσο αγέρωχο ύφος πάνω σε ένα τόσο καλό τραγούδι!».

«Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα ταυτιστούν με αυτό το τραγούδι και πιστεύω ότι η ύπαρξη περισσότερων αισιόδοξων τραγουδιών με ένα δυνατό και ισχυρό μήνυμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι αυτή τη στιγμή! Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό και ανυπομονώ να το παρουσιάσουμε μαζί ζωντανά κάποια στιγμή!», αναφέρει.

Ο Regard κατέληξε τυχαία στο καλλιτεχνικό όνομά του. Η λέξη, «regardé» εμφανίστηκε στον DJ κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος γαλλικών στο λύκειο.

Το «κοίταξε» έγινε ο πυρήνας πίσω από τη μουσική του Regard. «Όταν εμφανίζομαι κοιτάζω τους ανθρώπους και πώς νιώθουν τη μουσική», λέει. Για τον Regard, τα deep house mixes του δεν αποτελούνται μόνο από ήχο, αλλά και από όραση. Τα performances είναι μία αμοιβαία και στενή σχέση μεταξύ DJ και κοινού.

Η Ella Henderson εμφανίστηκε στο προσκήνιο πριν από 11 χρόνια με το single «Ghost», που κατέκτησε το No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και το άλμπουμ «Chapter One»., Έχει προταθεί για BRIT Award και Ivor Novello Award και έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams στο ενεργητικό της – όλα αυτά σε ηλικία 27 ετών.

Ως επιτυχημένη τραγουδοποιός και δυναμική τραγουδίστρια, η Ella Henderson έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς όπως ο Ryan Tedder και ο Babyface, καθώς και με σούπερ σταρ DJs όπως οι Sigma και Kygo.

Πηγή Άρθρου

Share.