«Ζεις για πάντα Flinty».

Οι Prodigy απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή τους Keith Flint με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατό του.

Ο Keith Flint έδωσε τέλος στη ζωή του στις 4 Μαρτίου 2019 σε ηλικία 49 ετών.

Ο Liam Howlett και ο Maxim των The Prodigy δημοσίευσαν σήμερα το πρωί (4 Μαρτίου) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκινητική ανάρτηση προς τιμήν του Keith Flint.

Διαφήμιση

«Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει. Μας λείπεις τόσο πολύ αδερφέ», έγραψαν.

«Ναι, στο σώμα δεν είσαι μαζί μας, αλλά στο πνεύμα, μέσα από τη μουσική μας και αυτό που εγώ και ο Maxim εκπροσωπούμε στη σκηνή, είσαι και θα είσαι πάντα εντελώς εκεί. Τεράστια. Το πνεύμα σου που ζει, αναπνέει και βρυχάται βαθιά μέσα στους ρυθμούς, το μπάσο και την καρδιά του συγκροτήματος, άφθαρτο και αναμφισβήτητο», συνέχισαν.

«Ζεις για πάντα Flinty», συμπλήρωσαν, τονίζοντας ότι ο Keith Flint συνεχίζει να είναι η καρδιά των Prodigy που χτυπά δυνατά.

Αν και ο Keith Flint έζησε σε μία εποχή όπου κυριαρχούσαν οι μεγάλες μουσικές προσωπικότητες και βρισκόταν σε έναν χώρο που φημιζόταν για την έλλειψη τέτοιων προσωπικοτήτων, έδωσε στη σκηνή του rave ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο και μία αναγνωρίσιμη φωνή.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι Prodigy έδωσαν τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις μετά το θάνατο του Keith Flint και δεν παρέλειψαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή.

«Είναι ακόμα μαζί μας αυτή τη στιγμή», είπε ο Maxim στο κοινό προς το τέλος του «Firestarter», κατά τη διάρκεια εμφάνισης των Prodigy στο Brixton Academy του Λονδίνου. «Είναι ακόμα εδώ! Ο κύριος Flint ζει εδώ μέσα!», συνέχισε.

Αργότερα φέτος, οι Prodigy θα πραγματοποιήσουν τρεις συναυλίες στην Ιρλανδία, παράλληλα με τις εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ όπως το Mad Cool, το EXIT και το Parklife στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Prodigy θα επισκεφθούν επίσης αυτό το καλοκαίρι την Αθήνα για μία εμφάνιση στο Release Athens 2023 και στην Πλατεία Νερού και την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Πηγή Άρθρου

Share.