Η αντίδραση της Avril Lavigne.

Μία γυμνόστηθη διαδηλώτρια εισέβαλε στα καναδικά βραβεία Juno Awards 2023 το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαρτίου ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Avril Lavigne.

Η 38χρονη τραγουδίστρια προλόγιζε την εμφάνιση του AP Dhillon κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής όταν μία γυναίκα εισέβαλε γυμνόστηθη στη σκηνή, έχοντας στην πλάτη της το μήνυμα: «Save the Green Belt».

Πρόκειται για μία αναφορά σε ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ανάπτυξης από την κυβέρνηση του Οντάριο του Καναδά, το οποίο προβλέπει την ανέγερση κατοικιών σε προστατευόμενη γη.

Διαφήμιση

Αρχικά, η Avril Lavigne αγνόησε τη διαδηλώτρια και συνέχισε να μιλάει, αλλά καθώς η γυναίκα περπατούσε γύρω της και κουνούσε τα χέρια της, γύρισε και χτύπησε το στήθος της και της είπε: «Φύγε από δω» και πρόσθεσε άλλη μία φορά: «Φύγε από δω, σκρόφα».

Αμέσως μετά, το προσωπικό ασφαλείας συνόδευσε τη γυναίκα μακριά από τη σκηνή του Rogers Place στο Έντμοντον του Καναδά, όπου πραγματοποιήθηκαν φέτος τα Juno Awards.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο αστέρας της Marvel, Simu Liu, αργότερα συνεχάρη την Avril Lavigne που «χειρίστηκε τη γυμνόστηθη κυρία σαν επαγγελματίας».

Getty Images

Η Avril Lavigne παρέλαβε στη συνέχεια το βραβείο TikTok Juno Fan Choice Award και αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην αναταραχή που είχε προηγηθεί.

«Τώρα κανείς δεν θα δοκιμάσει τίποτα αυτή τη φορά. Θα τη διαλύσω τη σκύλα», αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.

Μόνο πέντε βραβεία απονεμήθηκαν στην τελετή απονομής των Juno Awards 2023, με τον The Weeknd να κερδίζει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς για το «Dawn FM» και την Jessie Reyez να λαμβάνει το βραβείο για την Καλύτερη Σύγχρονη R&B Ηχογράφηση για το άλμπουμ της «Yessie».

Ωστόσο, έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν στον χώρο του Rogers Place κατά του The Weeknd, με το κοινό να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο 33χρονος τραγουδιστής δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων.

Με αυτή τη νίκη, ο The Weeknd ξεπέρασε τον Bryan Adams στη λίστα των καλλιτεχνών που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στα Juno Awards και βρίσκεται πλέον στο No. 2 με 22 βραβεία. Την πρώτη θέση κατέχει η Anne Muray με 25 βραβεία.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των Juno Awards 2023, οι Nickelback εντάχθηκαν στο Καναδικό Hall of Fame.

Πηγή Άρθρου

Share.