Ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ (Steven Knight) αναφέρθηκε στο μέλλον της σειράς σε μια επετειακή ανάρτηση.

Με αφορμή τη 10η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς στο BBC Two το 2013, στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Peaky Blinders» δημοσιεύθηκε την Τρίτη απόσπασμα ανάρτησης του Στίβεν Νάιτ, ο οποίος αποσαφηνίζει ότι η «ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει».

«Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Τόνι Σέλμπι οδήγησε για πρώτη φορά το μαύρο άλογο του στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της πιστής ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους απίστευτους θαυμαστές μας».

Η ανάρτηση ενθουσίασε τους θαυμαστές των Peaky Blinders και πολλοί από αυτούς δήλωσαν ότι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η σειρά «Peaky Blinders» ολοκληρώθηκε μετά από έξι σεζόν πέρυσι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά μια ταινία μεγάλου μήκους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Κινηματογραφική ταινία Peaky Blinders

Πηγή Άρθρου

Share.