Τα τραγούδια ντύνουν με τις σπουδαίες φωνές τους οι Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Βασιλείου.

Ο Papercut και ο Νίκος Μωραΐτης εισάγουν το brand new retro στην ελληνική δισκογραφία μέσα από το άλμπουμ «Ουρανοξύστης», με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών.

Ο Papercut, ο πιο δυναμικός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής και ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν κύκλο τραγουδιών αστικού τοπίου και ονειρικής ανάμνησης.

Ο «Ουρανοξύστης» ξεκινά και καταλήγει με ένα instrumental. Τα τραγούδια ντύνουν με τις σπουδαίες φωνές τους οι Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Βασιλείου, ενώ συμμετέχει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Διαφήμιση

Προπομπούς του άλμπουμ αποτέλεσαν τα τραγούδια «Και T’ Άλλο Καλοκαίρι» με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Γαλάνη, «Πες Mου Πως Δεν Είναι Αργά» με ερμηνεύτρια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τη συμμετοχή του Σταύρου Ξαρχάκου και «Και Μείναμε Άνθρωποι» με ερμηνεύτρια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τα οποία αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Σε λίγες ημέρες, θα αποκτήσει το δικό του music video, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, ένα ακόμα τραγούδι, το «Οριστικά» που ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

Το άλμπουμ «Ουρανοξύστης» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων από την Panik Oxygen.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Βρείτε επίσης παρακάτω το άλμπουμ στο Spotify.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Πηγή Άρθρου

Share.