Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τα μέσα του Ιανουρίου.

Στο πένθος βυθίστηκε για ακόμα μία φορά η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του εκλιπόντος τραγουδιστή, Σταύρος Παντελίδης.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη νοσηλευόταν από τις Κυριακή 15 Ιανουαρίου και έδινε μάχη για τη ζωή του καθώς πολλά όργανά του υποστηρίζοντας μηχανικά.

Διαφήμιση

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιος του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, διέκοψε τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη για να βρίσκεται κοντά του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Πρωινό» είχε πει για την κατάσταση υγείας του πατέρα του: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», είχε δηλώσει.

Ο Σταύρος Παντελίδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ στην ηλικία των 17 ετών ένα ατύχημα προκάλεσε μόνιμη παράλυση στο ένα χέρι του.

Εκτός από τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2016 σε ηλικία 32 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα, ο Σταύρος Παντελίδης και η σύζυγός του Αθηνά έχουν αποκτήσει άλλα παιδιά, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ο οποίος ακολουθεί επίσης καριέρα στη μουσική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του Σταύρου Παντελίδη θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Πηγή Άρθρου

Share.