Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα – Τι είπε για την πιθανότητα επανασύνδεσης

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Τρίτης 16/5 φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά στο νέο σπίτι που μετακόμισε μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης και επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα. «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω» δήλωσε.

Πηγή Άρθρου

Share.