Η Ναυσικά αποκάλυψε ότι θα έχει δύο κουμπάρες και ποιες θα είναι αυτές και ο γάμος θα γίνει στο Νησί των Ανέμων και θα ακολουθήσει ένα υπέροχο πάρτι.

Συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Θα παντρευτώ το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βρει ημερομηνία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω κάποια τρομερή προετοιμασία. Σκεφτόμαστε τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δεν χρειάζεται νωρίτερα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι αγαπημένοι μας θα έρθουν. Κουμπάρα θα είναι η Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου που είμαστε από το γυμνάσιο φίλες, η Κλαρίτσα μου. Έχει γίνει πρόταση γάμου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Με τον Κώστα δεν τσακωνόμαστε. Γνωριστήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο –τρεις φορές και πολύ μετά προέκυψε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος»!

Και από εμάς η ώρα η καλή!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Πηγή Άρθρου

Share.