Παγιδευμένοι Επεισόδιο 43

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως η Άννα, με τη βοήθεια του Γεράσιμου, θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Δείτε στο happytv.gr αναλυτικά όσα θα δούμε στο επεισόδιο 43:

@happytv.gr Παγιδευμένοι τρέιλερ Δευτέρα 6/3/23 #pagidevmenoi ♬ πρωτότυπος ήχος – HappyTv.gr

Στο Επεισόδιο 43 της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αρχίζει να αποκαλύπτεται. Ποιοι άλλοι ξέρουν γι’ αυτήν; Η Άννα, με τη βοήθεια του Γεράσιμου, θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Τι ήταν αυτό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος; Ο Αλέκος, μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της, συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει.

Το μυστικό της Κατερίνας για τη δωροδοκία στη Θεσσαλονίκη θα βγει στο φως. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν το ανακαλύψει; Υπό την πίεση του Νώντα, ο Άκης θα μπλέξει τα παιδιά σε ακόμα μία παρανομία. Η Άννα, όμως, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με την ανιψιά της. Θα μάθει την αλήθεια; Η Δώρα με τον Νίκο ετοιμάζονται να το σκάσουν. Θα φύγουν, τελικά;  Το μυστικό του Αλέκου θα αποκαλυφθεί. Πλέον, είναι ζήτημα χρόνου να τον πιάσουν και να τον χώσουν μέσα για τα καλά. Ή μήπως όχι;

Πηγή Άρθρου

Share.