Παγιδευμένοι Επεισόδιο 44

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως ο Άκης, ο Θοδωρής, η Δανάη, η  Νεφέλη και η Λίνα έχουν μπλέξει σε βαθιά νερά. Δείτε στο happytv.gr αναλυτικά όσα θα δούμε στο επεισόδιο 44:

Στο Επεισόδιο 44 της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως η μέρα της δίκης της Άννας πλησιάζει και πρέπει να βρεθούν αρκετά στοιχεία, ώστε να αθωωθεί. Ο Αλέκος, όμως, δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Άννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού. Θα τα καταφέρει; Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης, από την άλλη, συνεχίζουν τις έρευνες. Ένα νέο στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια.

Ο Άκης, ο Θοδωρής, η Δανάη, η  Νεφέλη και η Λίνα έχουν μπλέξει σε βαθιά νερά. Ο Νώντας τους αναγκάζει, πλέον, να δουλέψουν γι’ αυτόν. Κι ενώ ο εκβιασμός του Γεράσιμου στην Κλειώ συνεχίζεται, η Κλειώ ανακαλύπτει κάτι για τον άνθρωπο που την εκβιάζει. Θα της λύσει αυτό τα χέρια; Ο Δημήτρης θα συνεχίσει την έρευνα για το νέο στοιχείο μόνος του. Θα βρει κάτι που μπορεί να αθωώσει την Άννα; Κι αν ναι, θα προλάβει να έχει τις απαραίτητες αποδείξεις μέχρι να γίνει η δίκη;

Πηγή Άρθρου

Share.