Παγιδευμένοι Επεισόδια 59+60

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως όλα κρέμονται, και πάλι, από μια κλωστή. Δείτε στο happytv.gr αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια 59+60:

Στο Επεισόδια 59+60 της σειράς «Παγιδευμένοι» θα δούμε πως μετά το χτύπημα από τη δολοφονία του Κοσμά, ο Δημήτρης και η Άννα αρχίζουν να βρίσκουν και πάλι τις ισορροπίες τους. Θέλουν να ξαναχτίζουν τα όνειρά τους και να περπατήσουν σε έναν δρόμο χωρίς αδιέξοδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη του παρελθόντος. Αποφασίζουν να βρουν ένα καινούργιο σπίτι, να μείνουν μαζί και να αποκτήσουν παιδί. Πόσες στιγμές, όμως, κρατά η ευτυχία;

Ψάχνοντας τον δολοφόνο του Κοσμά, ο Δημήτρης θα βρεθεί μπροστά σε ένα σκοτεινό παζλ. Κάθε κομμάτι του τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στα πραγματικά γεγονότα. Κάθε κομμάτι του τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στην απόγνωση. Όλα κρέμονται, και πάλι, από μια κλωστή.

Ο Δημήτρης έχει φτάσει στο τέλος αυτής της τόσο επίπονης διαδρομής. Και το τέλος δεν είναι άλλο από τη μεγάλη αποκάλυψη για το ποιος είναι ο δράστης της δολοφονίας του Κοσμά.

Ο Δημήτρης, πλέον, γνωρίζει την εμπλοκή του αδελφού και του πατέρα του στον φόνο του Κοσμά. Τα ξέρει όλα, δεν μπορεί, όμως, να διαχειριστεί την οδύνη που κρύβει μέσα της αυτή η τρομακτική αλήθεια.

Την ίδια ώρα, η Άννα τον περιμένει στο καινούργιο τους σπίτι για να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή….

Δείτε το teaser:

Προβολή επεισοδίων: Δευτέρα 15/5/23 + Τρίτη 16/5/23

Στα προηγούμενα άρθρα – επεισόδια είδαμε πως:

  • Ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την ενοχή του Σπύρου και θα βρουν ένα στοιχείο που θα τους αφήσει εμβρόντητους…
  • Ο άνθρωπος που συλλαμβάνεται για τον φόνο του Κοσμά, προσπαθεί μάταια να πείσει την Αστυνομία ότι είναι αθώος.
  • Ο Δημήτρης καλεί τον Θοδωρή για εξηγήσεις, σχετικά με τα πλαστά βιβλιάρια και τις ταυτότητες.
  • Η Άννα μαθαίνει πως ο πατέρας της είναι νεκρός.

Πηγή Άρθρου

Share.