Ο Andrew Ridgeley θυμάται τις τελευταίες στιγμές του με τον George Michael.

Ο Andrew Ridgeley έπαιξε Scrabble με τον George Michael στην τελευταία συνάντησή τους.

Ο George Michael πέθανε σε ηλικία 53 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016 και ο πρώην συνεργάτης του στους Wham! μίλησε για την τελευταία φορά που είδαν ο ένας τον άλλον, αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκαν αρκετούς μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο για ένα από τα συνηθισμένα τους επιτραπέζια παιχνίδια.

«Του άρεσε πολύ και παίζαμε τακτικά παιχνίδια Scrabble. Με είχε νικήσει την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελα να πάρω εκδίκηση», θυμήθηκε ο Andrew Ridgeley.

Διαφήμιση

«Μας πήγαινε ακριβώς πίσω, στην ουσία της σχολικής φιλίας μας και στο ένας εναντίον ενός. Ήταν ένα παιχνίδι που τον ενθάρρυνε, αλλά και εμένα. Αυτό έγινε λίγους μήνες πριν από το θάνατό του», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον παλιό του φίλο αν ήταν ακόμα εδώ, ο Andrew Ridgeley απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ω, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό».

Ο Andrew Ridgeley σχολίασε επίσης την είσοδο του George Michael στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2023 και τα σχέδια να μιλήσει εκείνος για τον τραγουδιστή των Wham! στην τελετή, σημειώνοντας ότι ο φίλος του θα ήταν ενθουσιασμένος με την τιμή.

«Είναι προφανώς ένα μεγάλο προνόμιο και είμαι σίγουρος ότι θα το αναγνώριζε έτσι. Είχε επίγνωση της σημασίας των διακρίσεων από τους συναδέλφους του», είπε.

«Θα ήταν δικαίως πολύ υπερήφανος και του αξίζει η θέση του εκεί. Ξέρετε, είναι ένας πραγματικός θρύλος και ένα είδωλο της σύγχρονης μουσικής», τόνισε.

«Ήταν ένας σουπερνόβα σε ένα στερέωμα από λαμπερά φώτα και αστέρια, και ήταν ίσως η καλύτερη φωνή και ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί που να μπορούν να συγκριθούν μαζί του», τόνισε.

Η τελετή Rock & Roll Hall of Fame του είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Πηγή Άρθρου

Share.