Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix τον Αύγουστο 2023:

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX:

03/08/2023
Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2, μέρος 2
The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 2
Ενόψει της δίκης της Λίσα, ο Μίκι έρχεται αντιμέτωπος με αμφιβολίες, δυσκολίες και απροσδόκητες αποκαλύψεις. Η Λόρνα και ο Σίσκο ετοιμάζονται για την πολυπόθητη μέρα, ενώ ο Ίζι κάνει σημαντικές κινήσεις.

03/08/2023
Heartstopper: Σεζόν 2
Heartstopper: Season 2
Με τις εξετάσεις, το σχολικό ταξίδι και τον χορό αποφοίτησης να πλησιάζουν, ο Νικ, ο Τσάρλι και η παρέα ανακαλύπτουν τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας.

10/08/2023
Painkiller
Painkiller
Το δράμα αυτό ξεσκεπάζει τα αίτια της επιδημίας των οπιοειδών στην Αμερική, ακολουθώντας τους δράστες, τα θύματα και μια ερευνήτρια που ψάχνει την αλήθεια.

22/08/2023
Lighthouse
LIGHTHOUSE
Δύο κορυφαίοι κωμικοί συναντιούνται για χαλαρή, αληθινή κουβέντα και αποκαλύπτουν τις αδυναμίες και τις ανησυχίες τους, χαρίζοντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

24/08/2023
Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ;
Who is Erin Carter?
Η ήσυχη ζωή μιας Βρετανίδας ξενιτεμένης στη Βαρκελώνη εκτροχιάζεται μετά από μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ που αποκαλύπτει το μυστικό και το βίαιο παρελθόν της.

Ragnarok L to R Danu Suntharasigamany as Iman Benjamin Helstad as Harry Ruben Rosbach as KiwiDavid Stakston as Magne Bjørn Sundquist as Wotan Jonas Strand Gravli as Laurits and Vebjørn Enger as Jens in Ragnarok Cr Courtesy of Netflix © 2023

24/08/2023
Ράγκναροκ: Σεζόν 3
Ragnarok: Season 3
Αδυνατώντας να διακρίνει το καλό απ’ το κακό, ο Μάγκνε πρόκειται να αντιμετωπίσει την τελική δοκιμασία σε μια επική τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες.

30/08/2023
Miss Adrenaline: A Tale of Twins
Miss Adrenaline: A Tale of Twins
Μια ανταγωνιστική οδηγός μοτοσικλέτας υιοθετεί την ταυτότητα της δίδυμης αδερφής της που έχει χαθεί εδώ και καιρό, προκειμένου να φέρει τους δολοφόνους της ενώπιον της δικαιοσύνης και να μάθει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.

31/08/2023
One Piece
One Piece
Μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης από το μπεστ σέλερ μάνγκα του Εϊτσίρο Όντα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX:

01/08/2023
Άγνωστες Πτυχές: Τόμος 3
Untold: Volume 3
Η σειρά ντοκιμαντέρ “Άγνωστες Πτυχές” που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει με τον τόμο 3, ένα καλοκαιρινό event τεσσάρων εβδομάδων που αποκαλύπτει κρυφές επικές ιστορίες από τον ευρύ (και άγριο) κόσμο του αθλητισμού. Από την πυγμαχία μέχρι το ποδόσφαιρο και τα σκάνδαλα ντοπαρίσματος, αυτές οι νέες ιστορίες πηγαίνουν πέρα από τα πρωτοσέλιδα και ανατρέπουν όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε. Όλες οι ιστορίες, που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, εστιάζουν στους πρωταγωνιστές και βασίζονται σε ειλικρινείς, προσωπικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο από εκείνους που τις έζησαν, αποκαλύπτοντας έτσι το σθένος, την αντοχή, τον πόνο, τον θρίαμβο, αλλά και το χιούμορ στην καρδιά του ιδρώτα.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: The Lincoln Lawyer. Manuel Garcia-Rulfo as Mickey Haller in episode 206 of The Lincoln Lawyer. Cr. Lara Solanki/Netflix © 2023

Πηγή Άρθρου

Share.