«Μπορούν να έχουν και τα δύο».

Η Meghan Trainor αποδοκιμάζει την πίεση που ασκείται στις γυναίκες να επιλέγουν μεταξύ της καριέρας και των παιδιών τους.

Η 29χρονη τραγουδίστρια δήλωσε μιλώντας στο podcast «Best Advice» ότι οι μητέρες μπορούν – και πρέπει – να έχουν και τα δύο.

«Για όποια εκεί έξω θέλει να κάνει ένα μωρό και σκέφτεται: “Ωχ όχι, η καριέρα μου δεν είναι εκεί που θέλω να είναι”, ένα μωρό δεν θα την καταστρέψει, θα την κάνει καλύτερη. Τα μωρά φέρνουν τύχη… Υπόσχομαι ότι όλα θα πάνε καλά», είπε.

Διαφήμιση

Αυτή τη στιγμή, η Meghan Trainor περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Daryl Sabara, με τον οποίο έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον δύο ετών Riley. Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο.

Η Meghan Trainor παραδέχτηκε επίσης ότι όταν έμαθε ότι είναι ξανά έγκυος, ανησύχησε σχετικά με τη χρονική στιγμή, καθώς είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο άλμπουμ της «Takin’ It Back».

«Τα σκεφτόμουν όλα σε σημείο που αγχώθηκα. Έλεγα: “Μα το άλμπουμ είναι επιτυχημένο και έχω αυτό το επιτυχημένο τραγούδι. Πώς θα μπορούσα να μείνω έγκυος τώρα;”», θυμήθηκε.

«Επιτέλους έφτασα σε ένα σημείο που είπα: “Όχι φίλε, τα μωρά φέρνουν τύχη. Όλοι θα προσαρμοστούν γύρω μου. Είσαι εντάξει. Αν θέλεις ένα μωρό, κάνε ένα μωρό”», συνέχισε.

Όσο για αυτό που θεωρεί άδικο είναι η ίδια η εγκυμοσύνη. «Εύχομαι κάθε μέρα να μπορούσε ο σύζυγός μου να κυοφορήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Meghan Trainor αναφέρθηκε στη διαμάχη σχετικά με το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Me Too» που κυκλοφόρησε το 2016. Η τραγουδίστρια είχε ισχυριστεί ότι είχαν επεξεργαστεί το σώμα της στο μοντάζ για να φαίνεται πιο αδύνατη.

«Ήταν παράξενο. Ούρλιαζα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Είχα τρελαθεί. Είχα μικρότερη μέση από τις αδύνατες χορεύτριες δίπλα μου. Φαινόταν γελοίο!», είπε.

Η Meghan Trainor απαίτησε να αφαιρεθεί το βίντεο από το YouTube και να αναιρεθούν οι επεξεργασίες στο σώμα της, επειδή δεν το ενέκρινε.

Τονίζοντας ότι πάντα αντιδρά όταν επεξεργάζονται το σώμα της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διευκρίνισε: «Κυριολεκτικά προωθώ το αντίθετο από αυτό».

Πηγή Άρθρου

Share.