Η Leigh-Anne Pinnock δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα μπορούσαν οι Little Mix να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους ενώ δύο μέλη του συγκροτήματος είναι μητέρες.

Η Leigh-Anne Pinnock πιστεύει ότι η πορεία των Little Mix έπρεπε να φτάσει στο τέλος της όταν η ίδια και η Perrie Edwards απέκτησαν παιδιά.

Οι Little Mix, οι οποίες δημιουργήθηκαν στο «The X Factor» το 2011 και έγιναν το συγκρότημα που κέρδισε το βρετανικό talent show, προκάλεσαν σοκ στους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν στα τέλη του 2021 ότι επρόκειτο να διαλυθούν μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους «Confetti Tour» το 2022.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε λίγους μήνες μετά τη γέννηση των δύο διδύμων παιδιών της Leigh-Anne Pinnock και του νυν συζύγου της, του ποδοσφαιριστή του Άρη Andre Gray, τον Αύγουστο του 2021 και της γέννησης του γιου της Perrie Edwards και του αρραβωνιαστικού της ποδοσφαιριστή Alex Oxlade-Chamberlain τον ίδιο μήνα.

Διαφήμιση

Η Leigh-Anne Pinnock δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα μπορούσαν οι Little Mix να συνεχίσουν τις περιοδείες και την προώθηση των τραγουδιών τους ενώ δύο μέλη του συγκροτήματος είναι μητέρες.

«Νομίζω, όπως λέω, 11 χρόνια σε ένα συγκρότημα, πρέπει να έρθει κάποια στιγμή που ανοίγεις τα δικά σου φτερά και να στέκεσαι στα δικά σου πόδια», είπε στο podcast «The Face».

«Νομίζω ότι όλες μας καταλήξαμε σε αυτή την κοινή απόφαση και νομίζω ότι είμαστε απλά έτοιμες να δούμε τι έχει να μας προσφέρει ο κόσμος μόνο για εμάς σόλο και ατομικά», συνέχισε.

«Επίσης, το γεγονός ότι εγώ και η Perrie αποκτήσαμε παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσε αυτή η δυναμική του συγκροτήματος με τα παιδιά τώρα. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς», ανέφερε.

Παρόλο που οι Little Mix, που αποτελούνταν επίσης από την Jade Thirlwall και την Jesy Nelson, η οποία αποχώρησε από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο του 2020, χώρισαν τους δρόμους τους, η Leigh-Anne Pinock τονίζει ότι θα είναι πάντα κοντά σαν οικογένεια και θα υποστηρίζουν πάντα η μία την άλλη στη ζωή τους και στα σόλο βήματά τους.

Μιλώντας για τη διάλυση του συγκροτήματος, η Leigh-Anne Pinock σχολίασε επίσης τις αμφιβολίες που παρεισέφρησαν σχετικά με την απόφαση.

«Αισθάνομαι ότι συνέβη σταδιακά, υπήρχαν συζητήσεις, αλλά είμαι απλά χαρούμενη που όλες συμφωνήσαμε αμοιβαία. Ξέρετε, δεν υπήρχε ένα άτομο που να είπε: “Όχι, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό!”», εξήγησε.

«Όσο και αν είχαμε καταλήξει όλες σε μια ομόφωνη απόφαση, όταν ήμασταν σε περιοδεία και οι τρεις μας σκεφτόμασταν: “Είμαστε σίγουρες ότι θέλουμε να το κάνουμε αυτό;”», παραδέχτηκε.

«Είχαμε τέτοιες στιγμές που σκεφτόμασταν: “Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό”. Επειδή περάσαμε τόσο όμορφα στην προηγούμενη περιοδεία», αποκάλυψε.

«Είμαστε τόσο κοντά, είμαστε κυριολεκτικά σαν οικογένεια και δεν μπορείς να διαλέξεις την οικογένειά σου. Θα είναι πάντα οι αδελφές μου. Ναι, είναι περίεργο και δύσκολο, αλλά ναι, είναι σίγουρα το σωστό» τόνισε η Leigh-Anne Pinock.

Πηγή Άρθρου

Share.