Ο τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος παρέα με τον Δημήτρη Παγώνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Pride παρουσιάζουν την Τρίτη 30 Μαΐου στο χώρο “HGW std”, στο κέντρο της Αθήνας, το πόνημα τους στη σπουδή της Queer αγάπης στην εποχή μας.

Με ξεκάθαρο το ελληνικό και το ερωτικό στοιχείο τραγουδούν ταξιδεύοντας μέσα στις 4 εποχές. Με τραγούδια δικά τους αλλά και τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας, σε ήρεμα vibes με τον ήχο της κιθάρας και του πιάνου αλλά και ηλεκτρικά φορτία από synthesizers και loopers, αναρωτιούνται για τη θέση της αγάπης, του έρωτα και της καύλας στην καθημερινότητα μας. Τεχνολογία, εικόνες, ποίηση και drag συνθέτουν αυτό το μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο τοπίο. Ένα ταξίδι μέσα από βροχές, λιακάδες, χιόνια και αστραπές αναζητώντας το ουράνιο τόξο.

Πού τελειώνει το ουράνιο τόξο;
Τι υπάρχει εκεί;
Κάποιος θησαυρός;
Το άλλο μας μισό;
Τίποτα;

Ένα ταξίδι που θα αγγίξει όχι μόνο τις πέντε αισθήσεις αλλά και ολόκληρο τον ψυχισμό των παρευρισκομένων ατόμων.

Στο ταξίδι τους αυτό θα τους συνοδεύουν video projection φτιαγμένα από το Μενέλα Σιαφάκα [Menelas], ο Harry Huta στην κιθάρα, η Drag queen Aphrodite the Hellenic Goddess of the World και ποιήματα απο σύγχρον@ queerποιητ@.

Πιάνο – synths – loops – φωνή: Σπύρος Παρασκευάκος
Κιθάρα – φωνή: Δημήτρης Παγώνης
Κιθάρα: Harry Huta
Music lab video: Menelas
Οργάνωση παραγωγής: Papiamusiclab

Athens Pride (https://athenspride.eu/)
https://athenspride.eu/stec_event/somewhere-over-the-rainbow/
Σπύρος Παρασκευάκος και Δημήτρης Παγώνης
Τρίτη 30 Μαΐου
“HGW STD”
Μαυρομιχάλη 138, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Πηγή Άρθρου

Share.