Ο Robbie Williams γοητεύεται από την ιδέα της εξωγήινης ζωής, όμως δεν θα υποστηρίξει την ύπαρξή της με κάθε κόστος.

Η εμμονή του Robbie Williams με τα UFO οφείλεται στη «λευκή μάγισσα» μητέρα του.

Ο 49χρονος τραγουδιστής γοητεύεται από την ιδέα της εξωγήινης ζωής και δηλώνει ότι οι απόψεις του είναι επηρεασμένες από τη μητέρα του Janet και τη γιαγιά του.

«Όταν μεγάλωσα, έξω από την κρεβατοκάμαρα της μητέρας μου υπήρχε ένα ράφι με βιβλία και σε αυτά τα βιβλία υπήρχαν λαϊκά παραμύθια και παραμύθια. Νομίζω ότι η μητέρα μου θεωρούσε τον εαυτό της κάτι σαν λευκή μάγισσα», είπε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun.

Διαφήμιση

«Υπήρχαν λοιπόν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα βιβλία που άνοιγαν το μυαλό. Στης γιαγιάς μου υπήρχαν βιβλία όπως το “UFOs πάνω από το Λονδίνο”», θυμήθηκε.

Ο Robbie Williams αποκάλυψε επίσης ότι του αρέσει να ενημερώνεται στο «UFO Twitter».

«Από το 2005 και το 2006, όταν ήταν η άγρια, άγρια δύση του διαδικτύου, ήταν ένα θαυμάσιο μέρος για να μπαίνεις», σχολίασε.

«Η άποψή μου για όλα αυτά είναι ότι το μυαλό μου είναι ανοιχτό και τα πάντα είναι στο τραπέζι. Δεν πιστεύω σε τίποτα, αλλά αν οι άνθρωποι θέλουν να έρθουν και να πουν ότι τους συνέβησαν κάποια πράγματα, τότε θα πω: “Λοιπόν, αυτό είναι ενδιαφέρον”», συνέχισε.

«Αλλά δεν κάτι που θα υποστηρίξω με κάθε κόστος, να πω “λοιπόν, πιστεύω αυτό σίγουρα συμβαίνει”, γιατί κανείς δεν ξέρει».

Ο Robbie Williams είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι είχε δει για πρωτη φορά UFO πριν από σχεδόν 20 χρόνια στο Λος Άντζελες.

«Η πρώτη μου πραγματική εμπειρία ανάγεται στο ξενοδοχείο Beverly Hills», είπε στο «Shaun Attwood Podcast».

«Ήμουν με μια νεαρή κοπέλα – ήταν πριν από 17 χρόνια, γιατί είμαι με τη σύζυγό μου εδώ και 17 χρόνια – και ήμασταν σε δύο ξαπλώστρες στον κήπο του δωματίου μου στο ξενοδοχείο και κοιτούσαμε τα αστέρια», περιέγραψε.

«Τότε ξαφνικά σιωπηλά πάνω από τα κεφάλια μας εμφανίστηκε κάτι που μπορώ να περιγράψω μόνο ως ένα τετράγωνο αντικείμενο. Ήταν μαύρο ματ με Artexing από κάτω και κίτρινες και μαύρες ρίγες», πρόσθεσε.

«Ήρθε αθόρυβα, θα μπορούσα να το χτυπήσω με μια μπάλα του τένις και μετά πέταξε μακριά», είπε και διευκρίνισε για τη διαύγειά του εκείνη τη στιγμή: «Ήμουν απόλυτα και εντελώς νηφάλιος».

Πηγή Άρθρου

Share.