Η περιουσία του Ed Sheeran εκτιμάται ότι ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσό των 300 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ed Sheeran, η Adele και ο Harry Styles συμπεριλαμβάνονται στη λίστα «Rich List» της εφημερίδας «Sunday Times» με τους πλουσιότερους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 35 ετών.

Η λίστα που δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου συγκεντρώνει στους 35 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο θρύλους του αθλητισμού, όπως ο Rory McIlroy και ο Anthony Joshua, ηθοποιούς και επιχειρηματίες, αλλά και τρεις Βρετανούς τραγουδιστές.

Πρόκειται για τον Ed Sheeran, την Adele και τον Harry Styles, οι οποίοι διαθέτουν συνολική περιουσία άνω των 615 εκατομμυρίων λιρών.

Διαφήμιση

Ενώ και οι τρεις έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ο Ed Sheeran βρίσκεται – σε ηλικία 32 ετών – στην υψηλότερη θέση της λίστας σε σύγκριση με την Adele και τον Harry Styles.

Ο Ed Sheeran βρίσκεται στο No. 7 με εκτιμώμενη περιουσία 300 εκατομμυρίων λιρών.

Η περιουσία αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο μετά την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «-» (Subtract), που κατέφθασε στις αρχές του μήνα και έχει ήδη γίνει το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2023.

Η Adele εντοπίζεται στην ένατη θέση της λίστας των Sunday Times.

Σε ηλικία 35 ετών, η Adele φέρεται να έχει περιουσία ύψους 165 εκατομμυρίων λιρών, έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το τελευταίο άλμπουμ ήταν το «30», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021.

Τον Μάρτιο, η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την παράταση των εμφανίσεών «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας, με το BBC να αναφέρει ότι η Adele θα κερδίζει 500.000 λίρες ανά συναυλία.

Ο Harry Styles συμπεριλαμβάνεται επίσης στη λίστα των Sunday Times με τους 35 πλουσιότερους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 35 ετών, με την περιουσία του 29χρονου τραγουδιστή να εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο άλμπουμ του, Harry’s House», κέρδισε τον τίτλο του άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2022.

Οι πρωταγωνιστές των ταινιών «Harry Potter», Daniel Radcliffe και Emma Watson, εμφανίζονται επίσης στη λίστα έχοντας περιουσίες 92 και 62 εκατομμυρίων λιρών αντίστοιχα.

Ωστόσο κανένα από τα ονόματα που έχουν αναφερθεί δεν περιλαμβάνεται στη γενική λίστα των Sunday Times με τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει αφετηρία τις 350 εκατομμύρια λίρες.

Στην κορυφή της φετινής λίστας βρίσκεται ο Gopi Hinduja και η οικογένειά του – επιχειρηματίες που διαθέτουν πολυάριθμες επιχειρήσεις παγκοσμίως και έχουν συνολικό πλούτο 35 δισεκατομμυρίων λιρών.

Διαφήμιση

Οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας του θεάματος στη λίστα των Sunday Times με τους 35 πλουσιότερους κάτω των 35 ετών στη Βρετανία

1. Ed Sheeran – 300 εκατομμύρια λίρες
2. Adele – 165 εκατομμύρια λίρες
3. Harry Styles – 150 εκατομμύρια λίρες
4. Daniel Radcliffe – 92 εκατομμύρια λίρες
5. Dua Lipa – 75 εκατομμύρια . λίρες
6. Emma Waston – 60 εκατομμύρια λίρες

Πηγή Άρθρου

Share.