Στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» θα δούμε πως η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 107. Η Βικτώρια αν και ταραγμένη, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη την ώρα της απροειδοποίητης εξέτασης. Άραγε θα καταλάβει ο γιατρός το ψέμα της; Παράλληλα, στο σπίτι των Βασιλείου, η Όλγα ετοιμάζεται να δεχθεί μια ξεχωριστή βραδινή επίσκεψη που δυστυχώς θα έχει δυσάρεστα επακόλουθα. Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Κι ενώ στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας, η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο. Ποια ευχάριστη είδηση ανακοινώνει ο Βύρωνας στον Ντίνο και την Μιράντα; Τι σκοπούς έχει ο άνδρας που μπαίνει στο δωμάτιο του Χρηστίδη; Καταφέρνει ο Σωτήρης να εντοπίσει τη Λιζέτα;

Διαβάστε περισσότερα.

Προβολή: Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 20:00

Στα προηγούμενα άρθρα είδαμε πως:

  • Η Όλγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση και ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη.
  • Η αδιαθεσία της Ντέπυ, θα την φέρει πιο κοντά με τον Αποστόλη.
  • Την ώρα που η υγεία της Ντέπυς φαίνεται κλονισμένη, ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημά της και παράλληλα δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια του Πασχάλη.

Πηγή Άρθρου

Share.