Ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» θα δούμε πως η Όλγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη, ζητάει τα στοιχεία της αδελφής και προσπαθεί να μάθει τον λόγο.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 148. Η Βικτώρια παραδέχεται στον Χριστόφορο ότι του έβαλε ένα ηρεμιστικό στο ποτό του για να τον βοηθήσει να χαλαρώσει κι ο Χριστόφορος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια. Η Όλγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη, ζητάει τα στοιχεία της αδελφής και προσπαθεί να μάθει τον λόγο. Ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη, ο οποίος δεν του τη δίνει εξαιτίας της νέας του επένδυση. Ο Ντίνος αποφασίζει να μην πληρώσει το προσωπικό και να καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου, κάτι που φέρνει ρήξη στη σχέση του με την Μιράντα.

Διαβάστε περισσότερα.

Προβολή: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στις 20:00

Στα προηγούμενα άρθρα είδαμε πως:

  • Η Αμαλία αποχαιρετά τον Παράδεισο με βαριά καρδιά, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της.
  • Η απόφαση της Αμαλίας για τον Παράδεισο
  • Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας συνεχίζει να περνάει κρίση, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στον Βύρωνα και στην Ζηνοβία.
  • Η Βικτώρια τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Πηγή Άρθρου

Share.