Ο Noel Gallagher συνεργάστηκε με τους Gorillaz του Damon Albarn το 2017.

Ο Noel Gallagher πιστεύει ότι ο νεότερος εαυτός του δεν θα ήταν πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον frontman των Blur και πρώην αντίπαλό του στην Britpop σκηνή, Damon Albarn.

Το πρώην μέλος των Oasis ένωσε τις δυνάμεις του με τον Damon Albarn όταν του ζήτησε να κάνει φωνητικά στο τραγούδι «We Got The Power» του άλλου συγκροτήματός του, των Gorillaz, το 2017.

Ο Noel Gallagher σχολίασε τη συνεργασία του με τον Damon Albarn σε μία νέα συνέντευξή του στο The Big Issue.

Διαφήμιση

«Τι θα σκεφτόταν ο νεότερος εαυτός μου αν συνεργαζόμουν με τον Damon Albarn;», αναρωτήθηκε.

«Θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από το από ποια πλευρά του κρεβατιού σηκώθηκα εκείνη την ημέρα», εξηγησε ο frontman των High Flying Birds.

«Αν με πετύχαινες σε μία καλή ημέρα, θα έλεγα, ναι, θα μπορούσα να το δω να συμβαίνει. Σε μία κακή ημέρα, θα μαχαίρωνα τον εαυτό μου στα αχαμνά», είπε χαρακτηριστικά.

Τόσο οι Blur όσο και οι Oasis ήταν ηγετικά ονόματα της Britpop σκηνής και τους χώριζε ο ανταγωνισμός των charts καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, όπου έδιναν συνεχώς μάχες μεταξύ τους για την κορυφή με τις κυκλοφορίες τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Noel Gallagher εξομολογήθηκε επίσης ότι αν μπορούσε να γυρίσει πίσω στο χρόνο, θα ήθελε πολύ να ζήσει ξανά τη στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά τον David Bowie, καθώς δεν έχει «καμία απολύτως ανάμνηση» από όσα συνέβησαν τότε.

«Πήγα να δω τον David Bowie και τον Morrissey στο Wembley Arena τη δεκαετία του ’90», θυμήθηκε.

«Ήμουν φτιαγμένος και μεθυσμένος. Τότε, πριν εμφανιστεί ο Bowie, κάποιος με πλησίασε και μου είπε, θα ήθελες να έρθεις να γνωρίσεις τον David; Έτσι με πήγαν να δω τον David Bowie στο καμαρίνι του», περιέγραψε.

Όσον αφορά τις στιγμές που θυμάται από τη συνάντησή του με τον David Bowie, ο Noel Gallagher είπε: «Δεν έχω καμία απολύτως ανάμνηση… Θυμάμαι ότι μπήκα μέσα και εκείνος έβαζε μακιγιάζ σε έναν καθρέφτη και αυτό ήταν όλο».

«Είναι εκεί πάνω μαζί με τον John Lennon για εμένα και δεν έχω ιδέα τι είπαμε όταν τον συνάντησα», συνέχισε.

«Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο. Θα του έλεγα τι σήμαινε για εμένα όταν μεγάλωνα και πόσα σημαίνει για εμένα τώρα, και θα του έλεγα: “Θα σε ξεσκίσω όταν πεθάνεις, να ξέρεις”», πρόσθεσε ο Noel Gallagher.

Πηγή Άρθρου

Share.