«Είναι εμφανές ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να βάλω σε τάξη την ψυχική και σωματική υγεία μου».

Ο Lewis Capaldi ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των επερχόμενων ζωντανών εμφανίσεών του για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία του και την ευεξία του εν μέσω της μάχης του με το σύνδρομο Tourette.

Σε ανακοίνωση που έκανε μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο 26χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά τη συναυλία του στο βρετανικό μουσικό φεστιβάλ Glastonbury το Σάββατο, όπου έχασε τη φωνή του και οι θαυμαστές του τον βοήθησαν να ολοκληρώσει την επιτυχία του «Someone You Loved».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Lewis Capaldi είχε ακυρώσει όλες τις συναυλίες του πριν από το Glastonbury προκειμένου να «είναι στα καλύτερά του και έτοιμος» για το φεστιβάλ.

Διαφήμιση

«Το γεγονός ότι αυτό πιθανότατα δεν θα αποτελέσει έκπληξη δεν με διευκολύνει να το γράψω, αλλά λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες για το προσεχές μέλλον», έγραψε ο Σκοτσέζος τραγουδιστής στη δήλωσή του.

Ο Lewis Capaldi εξήγησε ότι ένιωθε έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή, αλλά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Glastonbury του κατάλαβε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

«Συνήθιζα να μπορώ να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο τέτοιων συναυλιών και ήλπιζα ότι τρεις εβδομάδες απουσίας θα με βοηθούσαν να συνέλθω», ανέφερε.

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα μαθαίνω να προσαρμόζομαι στις επιπτώσεις του Tourette και το Σάββατο ήταν εμφανές ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να βάλω σε τάξη την ψυχική και σωματική μου υγεία, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπώ για πολύ καιρό ακόμα», πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του, ο Lewis Capaldi υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή «όσο πιο σύντομα γίνεται».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει διευκρινιστεί ποια θα είναι η τύχη της πολυαναμενόμενης συναυλίας του Lewis Capaldi στην Αθήνα και στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα στις 16 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Reading & Leeds Festival επιβεβαίωσε την ακύρωση της εμφάνισης του Lewis Capaldi στη διοργάνωση τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του, ο Lewis Capaldi επρόκειτο να ταξιδέψει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Ιούλιο και να κατευθυνθεί στη συνέχεια στην Ασία, πριν την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Αύγουστο. Ωστόσο, ακυρώνονται και οι συγκεκριμένες εμφανίσεις.

Τον Σεπτέμβριο, ο Lewis Capaldi είναι προγραμματισμένο να δώσει τέσσερις συναυλίες στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η εμφάνισή του στην Ελλάδα.

Ο Lewis Capaldi έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία και το σύνδρομο Tourette, μία νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτες επαναλαμβανόμενες κινητικές ή φωνητικές συσπάσεις (τικ).

Το ντοκιμαντέρ «How I’m Feeling Now», που κυκλοφόρησε τον Μάιο στο Netflix, κατέγραψε τη μάχη του Lewis Capaldi με το σύνδρομο Tourette εν μέσω της ανόδου της καριέρας του και της επιτυχίας του.

Διαφήμιση

«Ήταν τρομακτικό να το μοιραστώ», δήλωσε ο Lewis Capaldi σε συνέντευξή του στο Variety τον Απρίλιο. «Παρόλο που είμαι ανοιχτός και εκδηλωτικός στο διαδίκτυο, συνήθως το κάνω μέσα από έναν αρκετά χαρούμενο πρίσμα», είπε.

Πηγή Άρθρου

Share.