Ο Justin Bieber αναρρώνει ικανοποιητικά.

Το πρόσωπο του Justin Bieber υπέστη μερική παράλυση τον Ιούνιο του 2022 όταν ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsey Hunt, το οποίο προκαλείται από έναν σπάνιο ιό που προσβάλλει τα νεύρα στο πρόσωπο και το αυτί.

Εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, ο Justin Bieber σταμάτησε την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour», πριν ακυρώσει αθόρυβα όλες τις συναυλίες του πριν λίγες ημέρες.

Αν και η ακύρωση της περιοδείας του απογοήτευσε τους θαυμαστές του, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Justin Bieber είναι ενθαρρυντικά.

Διαφήμιση

Ο 29χρονος τραγουδιστής ανάρτησε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έγραψε: «Περιμένετε για αυτό…», πριν δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί ξανά να χαμογελά πλατιά.

Όταν ανακοίνωσε ότι είχε προσβληθεί από το σύνδρομο Ramsey Hunt, ο Justin Bieber μπορούσε να χαμογελάσει και να ανοιγοκλείσει τα μάτια του μόνο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, ενώ ολόκληρη η δεξιά πλευρά είχε παραλύσει σε σημείο που δεν μπορούσε καν να κινήσει το ρουθούνι του.

Εκείνη την περίοδο, δύο γιατροί που ειδικεύονται στις διαταραχές παράλυσης, οι Δρ. John Oghalai και Δρ. Babak Azizzadeh – κανένας από τους οποίους δεν είχε εξετάσει τον τραγουδιστή – εξήγησαν στο Rolling Stone ότι εφόσον τα συμπτώματα του Justin Bieber περιορίζονταν μόνο στη μία πλευρά, υπήρχαν πολλές ελπίδες να αναρρώσει πλήρως.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν νεκρωθεί όλες οι νευρικές ίνες», ανέφερε ο Oghalai.

«Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες, μήνες ή και ένας χρόνος για να έχουμε πλήρη αποκατάσταση», διευκρίνισε ο Azizzadeh και πρόσθεσε: «Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία με υψηλές δόσεις στεροειδών χαπιών και αντιιικά φάρμακα, τείνουν να έχουν καλύτερη ανάρρωση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Μετά την αναβολή των συναυλιών του στη Βόρεια Αμερική, ο Justin Bieber επέστρεψε στη σκηνή σύντομα και συνέχισε στα τέλη του Ιουλίου την περιοδεία του «Justice World Tour» με το ευρωπαϊκό σκέλος της.

Η επάνοδος του Justin Bieber διήρκεσε μόλις δύο μήνες, αφού στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ο pop star ανέβαλε ξανά την περιοδεία του, επικαλούμενος την καταπόνηση που δέχεται το σώμα του από τις συναυλίες.

«Αφού κατέβηκα από τη σκηνή, η εξάντληση με κυρίευσε και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε μετά από εμφάνισή του στο φεστιβάλ Rock in Rio στη Βραζιλία.

«Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά», πρόσθεσε.

Λίγες μέρες μετά την αθόρυβη και οριστική ακύρωση της περιοδείας του «Justice World Tour» στις αρχές του μήνα, ο Justin Bieber έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη στο φεστιβάλ Rolling Loud της Καλιφόρνια για να τραγουδήσει το «Private Landing» μαζί με τον Don Toliver.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια των OBB Studios, όπου τραγούδησε ο The Kid LAROI και τον συνόδευσε για το «Stay», αν και στην πραγματικότητα δεν ανέβηκε ποτέ στη σκηνή, επιλέγοντας να τραγουδήσει τους στίχους του από τις πλαϊνές σκάλες.

Διαφήμιση

Πηγή Άρθρου

Share.