Ο Jungkook των BTS ετοιμάζεται για το νέο single του.

Ο Jungkook των BTS κυκλοφόρησε για πρώτη φορά επίσημα στις υπηρεσίες streaming δύο από τα παλαιότερα σόλο τραγούδια του.

Το είδωλο της K-pop είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά τα τραγούδια «Still With You» και «My You» το 2022 και το 2020, αντίστοιχα, στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών Festa των BTS για την επέτειο του συγκροτήματος.

Τα τραγούδια, τα οποία ήταν διαθέσιμα μόνο στο SoundCloud ή στο YouTube προηγουμένως, είναι τώρα διαθέσιμα σε υπηρεσίες streaming όπως το Spotify και το Apple Music.

Διαφήμιση

Εκτός από τις δημοφιλέστερες διεθνείς υπηρεσίες streaming, τα δύο σόλο τραγούδια του Jungkook είναι πλέον διαθέσιμα και σε πλατφόρμες streaming της Νότιας Κορέας, όπως τα VIBE, FLO και Genie, μεταξύ άλλων.

Η άφιξη του «Still With You» και του «My You» στις υπηρεσίες streaming αυξάνει τον ενθουσιασμό καθώς πλησιάζει η ώρα του πολυαναμενόμενου πρώτου σόλο single του Jungkook με τίτλο «Seven», το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου.

Το «Seven» περιγράφει ως ένα «αναζωογονητικό καλοκαιρινό τραγούδι» που υπόσχεται να αναδείξει όλο το εύρος της γοητείας και της καλλιτεχνικής ανάπτυξης του Jungkook.

Ο Jungkook θα πραγματοποιήσει με το «Seven» το επίσημο σόλο ντεμπούτο του.

Ωστόσο, το μέλος των BTS έχει κυκλοφορήσει αρκετά σόλο τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από το «Still With You» και το «My You», όπως το «Dreamers» για το soundtrack του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 και το «Stay Alive» για τις ανάγκες του webtoon «7Fates: CHAKHO».

Ο Jungkook είχε ενώσει τις δυνάμεις του στο «Stay Alive» με τον Suga των BTS.

Τον προηγούμενο μήνα, οι BTS κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «Take Two», στο οποίο συμμετέχουν και τα επτά μέλη του boyband, για να γιορτάσου τη συμπλήρωση δέκα ετών από το ντεμπούτο τους ως συγκρότημα.

Οι θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν το επόμενο κεφάλαιο της μουσικής εξέλιξης του Jungkook με την επικείμενη κυκλοφορία του single «Seven», μπορούν να θυμηθούν ξανά τη χαρά και τον ενθουσιασμό που τους έφεραν οι προηγούμενες σόλο δουλειές του με την κυκλοφορία του «Still With You» και του «My You» στις υπηρεσίες streaming.

Πηγή Άρθρου

Share.