Η πρώτη καμπάνια της Tiffany & Co. με τον Jimin θα κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη.

Ο Jimin των BTS είναι ο νέος πρεσβευτής της Tiffany & Co.

Ο 27χρονος τραγουδιστής των BTS, των οποίων τα υπόλοιπα μέλη έχουν επίσης συνάψει συμφωνίες με οίκους πολυτελείας, θα εμφανιστεί στην πρώτη του καμπάνια για την Tiffany & Co. αυτή την άνοιξη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο Jimin χαρακτήρισε τη συνεργασία ως «μεγάλη τιμή» σε δελτίο τύπου και δήλωσε ότι η Tiffany έχει «πάθος για τον σχεδιασμό, την καινοτομία και την τέχνη».

Διαφήμιση

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Tiffany & Co. για τα προϊόντα και την επικοινωνία, Alexandre Arnault, ανέφερε σχετικά: «Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τον πολυσχιδή καλλιτέχνη και performer Jimin των BTS ως τον νεότερο πρεσβευτή του οίκου μας».

«Ενσαρκώνει την ενέργεια, το στυλ και την αίσθηση του μοντερνισμού που χαρακτηρίζουν την Tiffany & Co. Είμαστε υπερήφανοι και απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε τις μελλοντικές καμπάνιες μας μαζί του ξεκινώντας αργότερα αυτή την άνοιξη», πρόσθεσε ο Alexandre Arnault, γιος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της LVMH, Bernard Arnault.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Jimin χωρίς μπλούζα και με μαύρο κοστούμι και μία συλλογή από τα βραχιόλια Lock του οίκου.

Νωρίτερα φέτος, ο Jimin έγινε επίσημος πρεσβευτής του οίκου Dior.

Το 2021, η Tiffany & Co. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με ένα ακόμα αστέρι της K-pop, τη Rosé από το γυναικείο συγκρότημα BLACKPINK.

Η Νότια Κορέα, μαζί με την Κίνα, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Tiffany & Co. από τότε που ο όμιλος πολυτελών ειδών LVMH ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την εταιρεία κοσμημάτων το 2019.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας απαριθμούνται σήμερα πάνω από 20 καταστήματα στη Νότια Κορέα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από δώδεκα καταστημάτων στην πρωτεύουσα Σεούλ.

Εταιρείες όπως οι Chanel, Prada, Gucci έχουν επίσης συνεργαστεί με εξέχοντες Νοτιοκορεάτες τραγουδιστές και ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια, ενώ τον προηγούμενο μήνα, πρεσβευτής της Louis Vuitton έγινε ο J-Hope των BTS.

Ο Jimin θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου το πρώτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Face», καθώς οι BTS βρίσκονται σε διάλειμμα από το 2022 και τα μέλη του boy band υπηρετούν ή ετοιμάζονται να υπηρετήσουν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τους στη Νότια Κορέα.

Πηγή Άρθρου

Share.