«Μάλλον δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον».

Ο Corey Taylor των Slipknot δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αφήσει πίσω την κόντρα του με τον Machine Gun Kelly.

Η διαμάχη των δύο καλλιτεχνών φούντωσε τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν ο Machine Gun Kelly και οι Slipknot εμφανίστηκαν στο Riot Fest στο Σικάγο.

«Θέλετε να μάθετε τι είμαι πραγματικά χαρούμενος που δεν κάνω;», είπε ο Machine Gun Kelly στο κοινό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Διαφήμιση

«Που δεν είμαι 50 χρονών και δεν φοράω μία περίεργη μάσκα πάνω σε μία σκηνή και δεν λέω ανοησίες», πρόσθεσε, αναφερόμενος προφανώς στους Slipknot.

Το σχόλιο του Machine Gun Kelly ήταν μία απάντηση σε μία δήλωση του Corey Taylor σχετικά με τους καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά μουσικά είδη και στρέφονται προς τη ροκ.

«Μισώ όλο το νέο ροκ ως επί το πλείστον. Μισώ τους καλλιτέχνες που απέτυχαν σε ένα είδος και αποφάσισαν να γίνουν ροκ και νομίζω ότι ξέρει ποιος είναι αυτός», είχε πει σε συνέντευξή του ο frontman των Slipknot, αναφερόμενος στον πρώην ράπερ που στράφηκε στην pop – punk σκηνή.

Ο Machine Gun Kelly υποστήριξε αργότερα στο Twitter ότι ο Corey Taylor είχε ηχογραφήσει έναν κουπλέ για ένα τραγούδι του άλμπουμ του «Tickets To My Downfall» που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε, επειδή ήταν «εντελώς απαίσιο» και κατηγόρησε τον τραγουδιστή ότι ήταν «πικρόχολος» γι’ αυτό.

Αλλά ο Corey Taylor στη συνέχεια αποκάλυψε – με τις αντίστοιχες αποδείξεις από τις συνομιλίες τους – ότι στην πραγματικότητα είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στο άλμπουμ του Machine Gun Kelly.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο «The Allison Hagendorf Show», ο Corey Taylor δήλωσε ότι «συμφιλιώθηκε» με όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Machine Gun Kelly.

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι απλά έρχονται σε σύγκρουση», είπε ο frontman των Slipknot.

«Εκείνος και εγώ μοιάζουμε πολύ σε ορισμένα σημεία, τα οποία – σοκ και δέος – είμαστε τραγουδιστές με μεγάλο στόμα, είμαστε τραγουδιστές με μεγάλο στόμα. Το εκτιμώ αυτό», συνέχισε.

«Και υποθέτω ότι μερικές φορές… Ξέρω από τα λάθη που έκανα στο παρελθόν ότι μερικές φορές οι λέξεις βγαίνουν προς τα έξω και εύχομαι να μπορούσα να τις προλάβω», πρόσθεσε.

Ο Corey Taylor εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να έχει μία πολιτισμένη σχέση με τον Machine Gun Kelly στο μέλλον.

«Έγινε ό,τι έγινε. Είναι μία από αυτές τις καταστάσεις όπου εκείνος και εγώ μάλλον δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον για αυτό που κάνουμε και αυτό που έχουμε κάνει και να προχωρήσουμε», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Είναι πράγματα σαν και αυτό που δεν χρειάζεται ποτέ να συνεχίσουν να συμβαίνουν. Μόλις πεις το κομμάτι σου, αυτό ήταν», συνέχισε.

«Και πολλές φορές οι οπαδοί είναι αυτοί που το συνεχίζουν, ειδικά στην εποχή μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα αυτά. Συνέβη, ήταν μόνο μία στιγμή και συμφιλιώθηκα με αυτό. Υποθέτω ότι το ίδιο έκανε και εκείνος. Και αυτό είναι όλο», είπε ο Corey Taylor.

Πηγή Άρθρου

Share.