«Συνέβησαν πάρα πολλά από το τέλος της ταινίας μέχρι το τέλος των ένδοξων ημερών των Queen», εξηγεί ο Brian May.

Ο Brian May των Queen αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να γυριστεί η συνέχεια της ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury, που κυκλοφόρησε το 2018.

Ο 75χρόνος κιθαρίστας δήλωσε ότι είναι «δελεαστική» η ιδέα να συνεργαστεί ξανά με τους ταλαντούχους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τους Queen στην ταινία και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να προσεγγιστεί το σενάριο.

Το «Bohemian Rhapsody» κατέγραψε έσοδα ύψους 910 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, έχοντας προϋπολογισμό 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαφήμιση

Η ταινία κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου του Α’ Ανδρικού Ρόλου για την εμφάνιση του Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury. Τον Brian May υποδύθηκε ο Gwilym Lee, τον Roger Taylor έπαιξε ο Ben Hardy και στον ρόλο του John Deacon εμφανίστηκε ο Joe Mazzello.

«Το συζητάμε», είπε ο Brian May στη βρετανική εφημερίδα Daily Star.

«Ένιωσα υπερήφανος γι’ αυτό και οι άνθρωποι που μας έπαιξαν ήταν απλά εκπληκτικοί. Είναι τόσο δελεαστικό να κάνουμε τη συνέχεια – θα άξιζε τον κόπο μόνο και μόνο για να δουλέψω ξανά με αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το πιθανό σενάριο της συνέχειας της ταινίας, ο Brian May υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που θα μπορούσαν να μεταφερθούν στην οθόνη.

«Το “Bohemian Rhapsody” κορυφώθηκε με το Live Aid και υποθέτω πως υπονοείται ότι ο Freddie άρχισε να αναμετριέται με το AIDS, αλλά συνέβησαν πάρα πολλά από το τέλος της ταινίας μέχρι το τέλος των ένδοξων ημερών των Queen», είπε.

«Μου άρεσε το γεγονός ότι μπορέσαμε να το κάνουμε για τον Freddie», τόνισε ο μουσικός.

«Αυτό σημαίνει πραγματικά πολλά και ένιωσα ότι το κάναμε με τον σωστό τρόπο και με το σωστό πνεύμα. Φυσικά και εκπροσωπηθήκαμε στην ταινία επειδή ήμασταν ένα συγκρότημα, αλλά στην πραγματικότητα όλα αφορούσαν τον Freddie και νομίζω ότι του κάναμε καλό», συνέχισε.

Εν τω μεταξύ, συζητήσεις έχουν γίνει και για τη διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής συναυλίας για τα θύματα των πρόσφατων σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, οι οποίοι στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους.

«Είναι στα σχέδιά μας», επιβεβαίωσε ο Brian May. «Είναι κάτι που έχει συζητηθεί πολύ και είναι κάτι που πρέπει να γίνει σωστά. Οπότε ναι, είναι μια πιθανότητα», είπε.

Πηγή Άρθρου

Share.