Το ζευγάρι είναι καλά μαζί.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την απόλυτη επιτυχία στο Fantasia, με τον καλλιτέχνη να γεμίζει κάθε Παρασκευοσάββατο το γνωστό κέντρο.

Η προσωπική του ζωή μάλιστα, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος έχει επιλέξει να μην αναφέρεται σε τέτοια κομμάτια της ζωής του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Νίκος Οικονομόπουλος τους τελευταίους μήνες και μάλιστα, λίγο μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας του επιτυχίας «Πρέπει δεν πρέπει» που έγινε στο Παρίσι, ήρθε πολύ κοντά με την Σαλονικιά πρωταγωνίστρια του video clip.

Το όνομα αυτής Ασημένια Καμτσή, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και στενούς τους φίλους βρίσκονται μαζί αυτό τον καιρό και μάλιστα είναι και πολύ καλά.

Μάλιστα, η ίδια έχει δώσει το παρών ουκ ολίγες φορές φέτος στο Fantasia, για να απολαύσει τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ μόλις ολοκληρώνεται το πρώτο του πρόγραμμα, πηγαίνει και κάθεται στο καμαρίνι του.

Παρόλα αυτά, επισήμως, κανείς ακόμη δεν έχει παραδεχτεί δημοσίως αυτή τη σχέση, όμως μένει να δούμε τη συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον.

Τι έλεγε ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν υπήρξαν οι πρώτες φήμες πως είναι ζευγάρι με την Ασημένια Καμτσή

Πριν καιρό, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ «Πρέπει δεν πρέπει». Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά στο Παρίσι για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του και δε σταματούσε να έχει στην αγκαλιά του μία εντυπωσιακή γυναίκα.

«Πολλές φορές όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους ανθρώπους γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού.

Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι με την κοπέλα του βίντεο κλιπ “Πρέπει δεν πρέπει”, δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή. Δε χρειάζεται να απαντήσω. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά, δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» είχε πει ο καλλιτέχνης.

Πηγή Άρθρου

Share.