Δύσκολες ψυχολογικά στιγμές βίωσε μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube σε μία εφ’ όλης της ύλης και εξομολογητική γυναικεία κουβέντα.

«Ο ερχομός του παιδιού με βρήκε πολύ άσχημα ψυχολογικά, με μαύρισε. Ξεκίνησα και χάπια στους 6 μήνες. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μέρα γύρω στις 3:30 το μεσημέρι μου ‘ρχεται μαυρίλα», περιγράφει η Νικολέττα Ράλλη.

«Δεν ξέρω αν είχα αυθυποβληθεί ή αν είχα όντως πρόβλημα, πάντως πήρα τα χαπάκια μου και το ευχαριστήθηκα. Δεν μου έκανε κάποια διάγνωση, μου είπε ότι είναι φυσιολογικό με τον εγκλεισμό και τη μητρότητα», τονίζει αμέσως μετά.

«Ήταν σκοτεινό χωρίς λουλούδια, χωρίς φωνές. Δεν επιτρεπόταν κανένας, μόνο ένα άτομο, ο άντρας μου. Η μαμά μου σκέψου δεν ήρθε ποτέ. Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες το πρόβλημα μου το έσβησαν τα χάπια ή αν το ξέχασα, επειδή δεν είχα χρόνο να το σκέφτομαι», αφηγείται η παρουσιάστρια.

Επίσης η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ότι της έγινε διάγνωση για παράλυση φωνητικών χορδών και πως μάλιστα ο γιατρός της είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει.

«Εγώ που νόμιζα ότι πιάνω την πέτρα και τη λυγίζω, τα… χρειάστηκα. Λίγο μετά τον θηλασμό, έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών με γνωμάτευση ότι μάλλον δεν θα ξαναμιλήσω. Μάλλον από την επισκληρίδιο. Βρήκα μία ειδικό φωνοθεραπεύτρια, μου είπε να κάνω στο σπίτι κάποιες ασκήσεις και σιγά-σιγά επανήλθε κανονικά το θέμα», περιγράφει η Νικολέττα Ράλλη.

Σχετικές ειδήσεις

Νικολέττα Ράλλη: Στον Εθνικό Κήπο με την κόρη της

Νικολέττα Ράλλη: Το ανοιξιάτικο look της κόρης της

Νικολέττα Ράλλη: Με ίδιο τατουάζ μαμά και κόρη

Πηγή Άρθρου

Share.